Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Να απολογηθεί τώρα το ΠΑΣΟΚ για την αντεθνική πρόκληση του βουλευτή τουΟ βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ (με το νέο ΑΦΜ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης) Ιλχάν Αχμέτ σε εκδήλωση, ακραίων Τουρκων εθνικιστών του Αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας» στην οποία ο βουλευτής Ροδόπης απηύθυνε χαιρετισμό με φόντο σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης»!


σσΚ: Να απολογηθεί τώρα το ΠΑΣΟΚ για την αντεθνική πρόκληση του βουλευτή του...Τι λέω και σε ποιόν τα λέω τώρα...

«Προκλητική και θρασύτατη η ενέργεια του μειονοτικού βουλευτή Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ να απευθύνει χαιρετισμό με φόντο σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης» σε εκδήλωση του Αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας». Τόσο ο ίδιος όσο και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στο οποίο είναι σήμερα ενταγμένος οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις για αυτή την ιταμή συμπεριφορά».

Ας μην ξεχνάμε και τον κύριο Χουσεΐν Χασάν Ζεϊμπέκ
βουλευτή του σύριζα, που είναι υπέρ της ανεξάρτητης Θράκης!