Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Δ.ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ: ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΣ

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν κανονικά οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ από Δευτέρα, καθώς δεν έχουν καταβληθεί ακόμα τα δεδουλευμένα τους από τη διοίκηση του οργανισμού...


«Παρά τις απειλές του υπουργού θα προχωρήσουμε στην επίσχεση εργασίας» δήλωσε στη Voria.gr ο Δημήτρης Τσερμενίδης (πρόεδρος εργαζομένων ΟΑΣΘ).


Σχολιάζοντας τη δήλωση Σπίρτζη «Πηγαίνετε και δείρτε τους» , ο κ. Τσερμενίδης δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι χαρακτηρίζουν αυτές τις δηλώσεις ντροπιαστικές.

«Ο υπουργός δεν εκφράζει τίποτα παρά μόνο το παλιό σύστημα των πολιτικών. Κοινώς ονομάζεται Μαυρογιαλούρος. Και καλούμε τον πρωθυπουργό της χώρας να τον παραιτήσει από τα καθήκοντά του» υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για την πρόσκληση του υπουργού Μεταφορών να μην προβούν σε επίσχεση ώστε να ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας με τους εργαζομένους, ο κ. Τσερμενίδης σχολίασε: «Ποτέ οι εργαζόμενοι με απειλές είτε των εργοδοτών είτε των πολιτικών δεν έκαναν πίσω».

πηγή