Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Δεν μας έφταναν όλοι οι άλλοι… και οι Ουκρανο-ναζί πλέον χωρίς βίζα στην ΕΕ! (βίντεο)


Μια ακόμη αποτυχημένη χώρα στην πανωλεθρία της ΕΕ…

Ο αρχηγός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, ανακοίνωσε ότι οι Ουκρανοί πολίτες έλαβαν απελευθέρωση των θεωρήσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά την υπογραφή νομοθετικής πράξης στο Στρασβούργο την Τετάρτη.
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο, ο Τάγανι δήλωσε: «Έχετε την υποστήριξή μας και χρειαζόμαστε την ισχυρή δέσμευσή σας. Μετά από αυτή τη θετική απόφαση, η σχέση μεταξύ της χώρας σας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είναι ευκολότερη».
Ο Πόροσενκο απευθύνθηκε σύντομα στον Τύπο, χαιρετίζοντας την ημέρα ως «απολύτως ιστορική» και λέγοντας ότι η Ουκρανία επέστρεψε «στην ευρωπαϊκή οικογένεια» και είπε ένα «τελευταίο αποχαιρετισμό στη σοβιετική και ρωσική αυτοκρατορία».
Το σύστημα ελεύθερης βίζας θα τεθεί σε ισχύ στις 11 Ιουνίου. Σύμφωνα με την απόφαση που υπεγράφη, οι Ουκρανοί πολίτες που κατέχουν βιομετρικό διαβατήριο μπορούν να ταξιδέψουν σε μια χώρα της ΕΕ για διάστημα έως 90 ημερών για επιχειρηματικούς, τουριστικούς ή οικογενειακούς σκοπούς.
Το μέτρο δεν ισχύει για την Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στους ταξιδιώτες δεν επιτρέπεται να εργάζονται, ή να διαμένουν σε κράτη μέλη της ΕΕ.