Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Ποιος «Επισκέφθηκε» τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο… Σηματοδοτεί τον ερχομό Μεγαλύτερου Σκανδάλου…


Η επίσκεψη του Κίσινγκερ (διάσημου μέλους της Νέας Τάξης Πραγμάτων) στο Λευκό Οίκο σηματοδοτεί τον ερχομό ενός μεγαλύτερου σκανδάλου από αυτό του πρώην πλέον αρχηγού του FBI, James Comey...

Κοιτάζοντας πίσω τις δεκαετίες της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, βλέπουμε ένα γνωστό μοτίβο κακών παραστάσεων στο θέατρο πολέμου. Με τις ΗΠΑ να επαναλαμβάνουν την παρόμοια παραφροσύνη που φαίνεται να προσανατολίζεται περισσότερο προς τον ατελείωτο πόλεμο, από το δηλωμένο αποτέλεσμα. Δεν πρόκειται καθόλου για σύμπτωση, ότι ο Χένρι Κίσινγκερ βρέθηκε τώρα στο Λευκό Οίκο καθώς ο πόλεμος στη Συρία γιγαντώνεται μέρα με την ημέρα… Και μην λησμονούμε τα μέτωπα με Κίνα, Βόρεια Κορέα και φυσικό την κύρια αντίπαλο της Νέας Τάξης, την Ρωσία.