Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

…«Ήμουν υπουργός Εξωτερικών, όταν συνέβη το ατύχημα (!!!) με τον Ηλιάκη!» (ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ; ΜΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ! ΕΒΓΑΛΕΣ – ΑΠΛΩΣ! – ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ! )

ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΜΑΣ;
…«Ήμουν υπουργός Εξωτερικών, όταν συνέβη το ατύχημα (!!!) με τον Ηλιάκη!»
(ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ; ΜΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ! ΕΒΓΑΛΕΣ – ΑΠΛΩΣ! – ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ! Πότε το ‘μητσοτακέϊκο’ διανοήθηκε να …
στεναχωρήσει τους Τούρκους;;;)
Το είπε χθες, σε συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Τράγκα, η Ντόρα Μπακογιάννη. Και για να μη νομίζει κανείς ότι το είπε εκ παραδρομής, το επανέλαβε και δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστα λεπτά!
ΕΛΕΟΣ ΑΡΧΙ-ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ!
«Ατύχημα» ο θάνατος ενός ήρωος; Μα, ακόμη και ένα τροχαίο, όταν υπάρξει απώλεια ζωής, το χαρακτηρίζουμε «δυστύχημα»!
«Ατύχημα» ο θάνατος ενός ήρωος, ο οποίος έπεσε μαχόμενος, υπερασπίζοντας την εθνική ακεραιότητά μας;
«Ατύχημα», η απώλεια ενός (αρίστου) Έλληνος πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, στην προσπάθεια να αναχαιτίσει τους Τούρκους εισβολείς στον εθνικό εναέριο χώρο μας;
Όχι, ασφαλώς!
Ατύχημα είναι ότι η χώρα τα τελευταία χρόνια κυβερνάται από πολιτικούς, οι οποίοι δεν έχουν (ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ) επαφή με την πραγματικότητα!
Ο ένας λέει να αποποινικοποιηθεί το κάψιμο της σημαίας, η άλλη αποκαλεί …«ατύχημα» την απώλεια του ήρωος πιλότου Ηλιάκη στο πεδίο της μάχης!
Ατυχήματα είναι (ΜΟΝΟΝ!) οι πολιτικοί μας, δυστυχώς…
[ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ, ΟΤΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΗ ΤΟΝ ΕΡΡΙΞΕ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΛΙΑ & ΒΡΩΜΙΚΗ ‘ΜΑΝΟΥΒΡΑ’, Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ!
ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ Η ΕΛΛΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;
Τ Ι Π Ο Τ Ε …
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ – ΟΠΟΙΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ…]