Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Απίστευτο! Σεισμός – φάντασμα στη Θεσσαλονίκη!


Καμία σεισμική δόνηση δεν σημειώθηκε τελικά στη Θεσσαλονίκη, όπως υποστηρίχθηκε πριν λίγη ώρα, καθώς επρόκειτο για λάθος του αυτόματου συστήματος καταγραφής σεισμικών συμβάντων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών....

Ωστόσο, σημειώνεται ότι ακόμη και αυτή την ώρα στην ιστοσελίδα του γεωδυναμικού εμφανίζεται καταγεγραμμένη σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο 22 χλμ νότια νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης.
To enikos.gr επικοινώνησε με το Γεωδυναμικό ινστιτούτου, από το οποίο υπήρξε ενημέρωση πως πράγματι δεν σημειώθηκε σεισμός λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου και πως επρόκειτο για λάθος του μηχανήματος.
Επίσης, η ιστοσελίδα Thestival.gr επικοινώνησε με τον Σεισμολογικό Σταθμό του ΑΠΘ και επιβεβαίωσε ότι δεν σημειώθηκε καμία σεισμική δόνηση.
Σύμφωνα με πηγές του Σεισμολογικού Σταθμού του ΑΠΘ υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες τα αυτόματα μηχανήματα καταγραφής παίρνουν λάθος δεδομένα και καταλήγουν σε λάθος εκτιμήσεις. Μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και η σημερινή.