Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΙΤΕ ΩΣ ΠτΔ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟ!


Ε όχι κι αυτό…
Πόση σαπίλα να αντέξει μια χώρα; Πότε θα αντιδράσουμε επιτέλους;
Ένα σενάριο για το πολιτικό μέλλον του Ευάγγελου Βενιζέλου αναπτύσσει η εφημερίδα “Δημοκρατία”, στη στήλη με τα πολιτικά παρασκήνια.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πάλαι ποτέ αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Σαμαρά, έχει τη ματιά του στραμμένη στο μέλλον, αναφορικά με τα επόμενα πολιτικά βήματά του.
Το σχετικό ρεπορτάζ της “Δημοκρατίας” αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:
“Κρυφή φιλοδοξία να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2020, αν οι περιστάσεις το επιτρέψουν, έχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Γι’ αυτό και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσής του από την πολιτική, με αναφορά όμως στις ιστορικές ευθύνες του.
Ενδιαφέρον. Γιατί, οι άσπονδοι φίλοι του στο ευρύτερο ΠΑΣΟΚ, τον κατηγορούσαν ότι συζητά με τον Κυριάκο να πάει Επίτροπος στη θέση του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Φήμες, και μάλιστα ασύστατες, ως συνήθως”.