Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

ΚΟΠΡΙΤΕΣ! ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ!! ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!! ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ!!!


Δεν τον «φοβίζουν» λέει οι «απειλές» της Ελλάδας τον Αλβανό εξτρεμιστή Ταχίρ Βέλιου αναφέρει αλβανικό δημοσίευμα το οποίο επιχειρεί να τον παρουσιάσει ως «διωκόμενο» από τις Ελλάδα και «αγωνιστή»...

Με τίτλο: «Ελληνικά ΜΜΕ -Θέλουμε δεμένο τον Ταχίρ Βέλιου» γράφει το όργανο της αλβανικής ομάδας «Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία» στην ηλεκτρονική του σελίδα και σημειώνει ότι «ο ηγέτης Ταχίρ Βέλιου δήλωσε ότι «δεν υπάρχει φόβος από τις απειλές που προέρχονται από την Ελλάδα».
Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης – γράφει το αλβανικό δημοσίευμα- αναφέρθηκαν στον Βέλιου που έσκισε τις ελληνικές σημαίες στην Βόρειο Ήπειρο.
«Τις προσβολές, τις συκοφαντίες, τις ύβρεις και τις απειλές δεν τις φοβήθηκα ποτέ και αυτό πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους τους εχθρούς, ακόμη και εάν όλος ο κόσμος θα είναι εναντίον μας, το Κίνημα δε θα τα παρατήσει ποτέ.
Είμαστε στην υπηρεσία του αλβανικού έθνους για τη φιλοδοξία της εθνικής απελευθέρωσης και την επανένωση σε ένα ενιαίο κράτος: Την Ενωμένη Αλβανία. Το ελληνικό κράτος με κήρυξε “persona non grata” στις 13 Αυγούστου 2016, όχι γιατί είμαι επικίνδυνος, αλλά ακριβώς επειδή το ελληνικό κράτος έχει θεμελιώδη προβλήματα», δήλωσε ο Βέλιου, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Τόνισε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που δεν αναγνωρίζει εθνοτικές μειονότητες εντός των συνόρων της και ως εκ τούτου παραβιάζει συστηματικά τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματά τους.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα echedoros-a.gr :«Η σωστή επίλυση του ‘τσάμικου’ είναι βασική προϋπόθεση για την πραγματική ελευθερία στο ελληνικό κράτος, μόνο τότε μπορούμε να μιλάμε για βιώσιμη ειρήνη και σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας», δήλωσε ο Βέλιου.
Ο ίδιος ανέφερε ακόμη ότι τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης παρακολουθούν τις κινήσεις της ομάδας του, όπως έγινε στη Κρανιά στο Δέλβινο «όπου εισέβαλαν Έλληνες τρομοκράτες και ύψωσαν τη σημαία της προσάρτησης της νότιας Αλβανίας από εκπροσώπους της τρομοκρατικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή.
Μάλιστα επειδή είπα ότι θα υψώσω την αλβανική σημαία στην Πρέβεζα δέχθηκα απειλές μέσω τηλεφωνημάτων και στο διαδίκτυο που έλεγαν ότι το φέρετρο για μένα είναι έτοιμο.
Βέβαια στην πραγματικότητα αυνέβη το ακριβώς το αντίθετο όταν έκαψαν την Ελληνική σημαία και κατέστρεψαν το μνημείο του οπλαρχηγού της Βορείου Ηπείρου Θύμιου Λιώλη.