Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: «ΣΚΟΤΕΙΝΗ» ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ!


Κάνουν τα ίδια για τα οποία κατηγορούν τη Ρωσία!
Το Wikileaks υποστήριξε ότι ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα παρενέβη στις γαλλικές προεδρικές εκλογές εξ ονόματος του κεντρώου υποψηφίου Εμμάνουελ Μακρόν...

Επιπλέον, ο χώρος καταγγελίας ισχυρίστηκε ότι ο Ομπάμα διέταξε την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών να «κλέψει» τα σχέδια των γαλλικών κομμάτων.
Ο Ομπάμα παρενέβη στις γαλλικές εκλογές στο πλευρό του Mακρόν αφού προηγουμένως διέταξε τη CIA να κλέψει τα σχέδια των κομμάτων.
Το Φεβρουάριο του 2017, το Wikileaks αποκάλυψε ότι όλα τα μεγάλα γαλλικά πολιτικά κόμματα βρέθηκαν στο στόχαστρο από τους ανθρώπους της CIA («HUMINT»), αλλά και τους ηλεκτρονικούς κατασκόπους στους επτά μήνες που προηγήθηκαν των προεδρικών εκλογών του 2012 στη Γαλλία. Τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα στο πλαίσιο των διαρροών με την ονομασία «Vault-7», που αφορούσε τις δραστηριότητες hacking της CIA.
«Συγκεκριμένοι στόχοι είναι το γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS), το Εθνικό Μέτωπο (FN) και η Ένωση για τη Λαϊκή Κίνηση (UMP) μαζί με τους τέως Προέδρους Φρανσουά Ολάντ και Νικολά Σαρκοζί, όπως και την Μαρίν Λεπέν. Μαζί και οι πρώην υποψήφιοι Martine Aubry και Ντομινίκ Στρος Καν» αναφέρει το δελτίο τύπου του Wikileaks.
Νωρίτερα, η ομάδα καμπάνιας του Μακρόν δήλωσε ότι υπήρξε μια επίθεση χάκερ στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των εκπροσώπων του υποψηφίου, γι ‘αυτό και υποτίθεται ότι είχε υπάρξει διαρροή δεδομένων. Ο Φρανσουά Ολάντ ζήτησε να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργείται…
Γι αυτό αναμένουμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα της έρευνας, που θα χαθούν κάπου στο δρόμο ή όταν δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία θα αποκαλύψουν για ακόμα μία φορά την συμμετοχή της Ρωσίας για λόγους αντιπερισπασμού. Το ζήτημα, ωστόσο, είναι ότι μέσα στο νεοταξικό μεθύσι της νίκης του Μακρόν, θα χαθούν και οι πολύ σοβαρές κατηγορίες κατά του Μπάρακ Ομπάμα…