Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

ΗΘΕΛΕ ΝΕΚΡΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ! ΚΟΝΔΟΡΕΣ «ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ»

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η φωτογραφία – ντοκουμέντο από το σημείο του μαχαιρώματος, δείχνει κλασική εμπλοκή ...παρακρατικών στα επεισόδια, με την ανάλογη αμφίεση που δεν αφήνει ίχνη στο έγκλημα. Βαρύ μπουφάν με ενισχύσεις, γάντια, καπέλο, κουκουλα και μάσκα για να μην μείνει ούτε DNA. Όλα αυτά με 30 βαθμούς κελσίου θερμοκρασία.

Εμφάνιση και πρακτική που παραπέμπει στους μαχαιροβγάλτες του μνημονίου οι οποίοι έσφαζαν Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα για να σώσουν τον Παπανδρέου.

Η κυβέρνηση ας ξυπνήσει και ας ξεριζώσει τώρα τις κουκούλες, με κάθε τίμημα. Από τα Δεκεμβριανά στην Μαρφίν και το Σύνταγμα, το παρακράτος πρέπει να συνθλιβεί.