Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Οι Τούρκοι «Οργώνουν» το Αιγαίο, Οι Αλβανοί είναι «ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ», Η Φτώχεια Καλπάζει και ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ, έχουν …’ΠΙΛΑΛΑ’ για… !!!

Χτες ψήφισαν το «θανατηφόρο» 4ο Μνημόνιο. Σήμερα τους νοιάζει αν θα δημιουργηθεί μουσουλμανικό νεκροταφείο!
34 Βο(υ)λευτές του ‘τΣίριζα’, ζητούν ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ σε ΑΤΤΙΚΗ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!!!!

!!!!!! (Ποιά …ΒΟΔΙΑ τους ψήφισαν αυτούς;)
ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΑ!
ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ!
«ΠΡΩΤΑ» ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ & ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ …’ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΕΣ’!!!
ΙΔΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η …’ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ’ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ
ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ «ΕΘΙΜΟ» ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ
ΠΡΩΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
ΟΥΤΕ «ΑΡΜΟΔΙΕΣ» ΑΡΧΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ…[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
Η ΕΛΛΑΣ «ΚΑΙΓΕΤΑΙ», ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΟΡΓΩΝΟΥΝ» ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ», Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ …’ΠΙΛΑΛΑ’ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ !!!!!!!
Ερώτηση με την οποία ζητούν να ενημερωθούν, αν είναι στους σχεδιασμούς των συναρμόδιων υπουργείων η δημιουργία …μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αττική (!!!) ή εναλλακτικά (…) η ίδρυση ειδικού μουσουλμανικού τομέα (;;;) εντός των (Χριστιανικών μας!) νεκροταφείων, κατέθεσαν 34 (Μ@@@@@Σ) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!
(ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «κυρίους» βουλευτές!)
Οι «αριστεροί» (…) βουλευτές ζητούν επίσης να πληροφορηθούν, εάν «είναι ενήμερα τα συναρμόδια υπουργεία, για ποιο λόγο καρκινοβατεί η αξιοποίηση της πρότασης της Ιεράς Συνόδου («τέτοια» Σύνοδο έχουμε σήμερα…) για την παραχώρηση της έκτασης των 20 στρεμμάτων στο κοιμητήριο Σχιστού;
Ποια είναι, επίσης, η τύχη παρόμοιας πρότασης της Πολιτείας προς την Ιερά Σύνοδο, για την παραχώρηση έκτασης στο νεκροταφείο Ευόσμου Θεσσαλονίκης;», και αν υπάρχει πρόθεση να προχωρήσει η κυβέρνηση σε έναν εκσυγχρονισμό των ρυθμίσεων που διέπουν τη διαχείριση και λειτουργία των κοιμητηρίων, ώστε να αντιμετωπιστεί -μεταξύ άλλων- το ζήτημα της μεταχείρισης σορών μη ορθοδόξων νεκρών.
«Τη στιγμή που στο λεκανοπέδιο της Αττικής διαβιούν σήμερα σημαντικός αριθμός μουσουλμάνων διαφόρων υπηκοοτήτων, η Αθήνα αποτελεί τη μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν έχει μεριμνήσει για την ανέγερση μουσουλμανικού νεκροταφείου, ενώ -ενδεικτικά και μόνον αναφέρουμε- στη Σουηδία λειτουργούν 10 μουσουλμανικά νεκροταφεία», επισημαίνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και περιγράφουν ότι «στην περίπτωση των νεκρών μουσουλμάνων, παρατηρείται το φαινόμενο, σε πολλές περιπτώσεις, να αποστέλλεται η σορός για ταφή στη Θράκη, στην Ξάνθη ή στην Κομοτηνή, όπου υπάρχουν μουσουλμανικά νεκροταφεία, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τους οικείους του νεκρού και με κόστος που ξεπερνά τα 2.000 ευρώ.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ! ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;
[ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, «ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ …ΞΟΔΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!
ΠΟΥ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ «ΠΑΚΕΤΑΡΕΙ» ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ‘ΠΙΞ – ΛΑΞ’!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΖΟΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΚΟΤΙΣΘΗΚΑΝ!
ΜΑ, ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ…]
ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;
Η άλλη λύση είναι, η σορός του νεκρού να ταξιδέψει αεροπορικώς στην πατρίδα του, στο χώρο των εμπορευμάτων, με το κόστος να αγγίζει ή και να υπερβαίνει, στην περίπτωση των μακρινών χωρών, τα 2.000 ευρώ».
«Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο επαχθής (!!!) στις περιπτώσεις προσφύγων που κατέφθασαν πρόσφατα στην Ελλάδα, ζητώντας προσωρινό καταφύγιο από τις εμπόλεμες ζώνες της Μέσης Ανατολής.
Για τη μεταφορά της σορού, η γραφειοκρατία που απαιτείται σε συνεννόηση με τα προξενεία των χωρών (εφόσον υπάρχουν) είναι εξαντλητική, ενώ από οικονομικής απόψεως το κόστος είναι δυσβάσταχτο, είτε βαραίνει συγγενείς (εφ΄όσον υπάρχουν) είτε εθελοντές που συνδράμουν στην ανακούφιση του προσφυγικού ζητήματος», αναφέρουν [ΔΙΧΩΣ ΤΟΣΟ ΔΑ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!] οι 34 υπογράφοντες βουλευτές…
[Ορισμένα στοιχεία από το ιστολόγιο ‘κύκλωπας’]