Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! Παραπομπή της Σαββαΐδου σε Δίκη προτείνει η εισαγγελέας…


Το εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων «δείχνει» στην πρώην Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου, η εισαγγελέας εφετών Μαρία Γκανέ.
Η κ.Γκανέ προτείνει στο Δικαστικό Συμβούλιο την παραπομπή της κ.Σαββαΐδου σε...
δίκη για απόπειρα απιστίας με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου καθώς της αποδίδεται ότι «πάγωσε» πρόστιμο 78 εκατομμυρίων ευρώ που επιβλήθηκε στην εταιρία GENNET. Η εν λόγω εταιρεία εμπλέκεται και σε υπόθεση τοκογλυφίας που εκκρεμεί στα δικαστήρια όπου μεταξύ των κατηγορουμένων είναι ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ανθόπουλος.
Η εισαγγελική λειτουργός με την ίδια πρόταση εισηγείται την απαλλαγή του κύριου μετόχου της GENNET, Κωνσταντίνου Τσουκαλίδη.
Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη μετά από ερώτηση για τα «έργα και τις ημέρες» της επίμαχης εταιρίας που κατέθεσαν τον Αύγουστο του 2015 στη βουλή, οι τότε βουλευτές Ραχήλ Μακρή και Γιάννης Σταθάς. Παράλληλα, την κοινοποίησαν και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, τον Οικονομικό Εισαγγελέα και τον Εισαγγελέα Διαφθοράς.
Στην ερώτησή τους επικαλούνταν δημοσιεύματα και το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για υπόθεση τοκογλυφίας που εμπλεκόταν η εταιρία. Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, η είσπραξη του προστίμου των 78 εκ. Ευρώ είχε «κολλήσει» μετά από παρέμβαση της Γενικής Γραμματείας Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου τον Δεκέμβρη του 2015.
Κατόπιν αυτών η τότε προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράικου έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στους επίκουρούς της Γιάννη Δραγάτση και Αγγελική Τριανταφύλλου η οποίοι κατέληξαν στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης κατά της κ.Σαββαΐδου.