Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Τής …ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ τό ανάγνωσμα!! ΕΛΕΟΣ! ΠΟΣΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΑΚΟΜΑ;

ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ! ΠΟΣΗ
ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΑΚΟΜΑ;
[Γράφει ο κ.Διόδωρος Ράμμος, Ιστορικός – Αρχαιολόγος (diodorosrammos@gmail.com) ]

Το Υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να υλοποιηθεί σε όλα τα γυμνάσια της χώρας, η θεματική εβδομάδα με τίτλο «Σώμα και ταυτότητα», που διακρίνεται σε τρία μέρη, διατροφή και ποιότητα ζωής, πρόληψη εθισμού και εξαρτήσεων και έμφυλες ταυτότητες.
Τί κρύβεται πίσω από τις έμφυλες ταυτότητες;

Η καμπαλιστική θεωρία του adam kadmon!

Με βάση την ‘Καμπάλα’ (קַבָּלָה Qabalah, εβραϊκός αποκρυφισμός) ο αρχετυπικός άνθρωπος, δηλαδή ο πρώτος και αυθεντικός άνθρωπος στην γή, τον οποίο οι καμπαλιστές ονομάζουν ‘adamkadmon’, ήταν άνδρας και γυναίκα μαζί (androgynous)!
Μετά αλλοιώθηκε (!) και ξέπεσε (;)ο αρχικός αυτός άνθρωπος και δημιουργήθηκαν τα δύο διαφορετικά φύλα.
Οι καμπαλιστές πιστεύουν, ότι για να επανέλθει ο άνθρωπος στο αρχικό του (;) μεγαλείο, πρέπει να γίνουμε ξανά …ανδρόγυνοι, ο άνδρας να είναι και γυναίκα, όπως και η γυναίκα να είναι και άνδρας!
Αυτή η παρανοϊκή θεωρία, είναι η αιτία που εδώ και δεκαετίες επιχειρείται ο έπαινος και η προβολή της ομοφυλοφιλίας. Οι καμπαλιστές έχουν το προνόμιο, να έχουν για αρχηγούς κάποιες οικογένειες πανίσχυρων τραπεζιτών και επιχειρηματιών (Rothschild, Soros), οι οποίοι χρηματοδοτούν, ή εκβιάζουν ακόμη και κυβερνήσεις, για να επιβάλλουν τα καμπαλιστικά πιστεύω τους.
Νέοι και νέες, σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε το δικαίωμα να είμαστε μόνο άνδρες, ή μόνο γυναίκες. Οι καμπαλιστές ονειρεύονται να καταργήσουν τα φύλα και οι κυβερνήτες μας (ανεξαρτήτως κομμάτων) δεν έχουν το ΘΑΡΡΟΣ να αντισταθούν στους ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ αυτούς δικτάτορες!
Εσείς μπορείτε μόνο να αντισταθείτε.
Ερευνήστε τη σχέση του kadmonandrogynous με τις έμφυλες ταυτότητες.
Αναζητήστε την αλήθεια και μη μασάτε το κουτόχορτο που σας ταΐζουν, οι ψευδοεπιστήμονες της εποχής μας!
Από ‘Ενωμένη Ρωμηοσύνη’