Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Η Ουκρανία θεωρεί «εθνική απειλή» τον μεγάλο Στίβεν Σιγκάλ!

Η Ουκρανία απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα τον γνωστό χολιγουντιανό ηθοποιό Στίβεν Σιγκάλ ως «απειλή για την εθνική ασφάλεια», προσθέτοντας τον έτσι σε μια μακρά «μαύρη» λίστα με ανθρώπους των τεχνών και του πολιτισμού που θεωρούνται persona non grata...
Η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας ανακοίνωσε πως απαγόρευσε στον Σιγκαλ την είσοδο στη χώρα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Στην επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρεται πως «μια τέτοια απόφαση λαμβάνεται όταν ένα άτομο έχει διαπράξει κοινωνικά επικίνδυνες πράξεις που αντιβαίνουν στη προσπάθεια να διατηρηθεί η ασφάλεια στη χώρα»!

Η κίνηση αυτή, ωστόσο, έρχεται αφού ο γνωστός ηθοποιός έλαβε την ρωσική υπηκοότητα σε μια ειδική τελετή στη Μόσχα. Το διαβατήριο, μάλιστα, του το έδωσε προσωπικά ο ίδιος ο Βλάντιμιρ Πούτιν λέγοντας πως «ελπίζει ότι η προσωπική σχέση θα παραμείνει και θα συνεχιστεί»!

Ο κινηματογραφικός αστέρας, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της guardian, έχει μια μακρά σχέση συμπάθειας με τη πρώην Σοβιετική Ένωση. Έχει συναντήσει του «τελευταίο δικτάτορα της Ευρώπης» Αλεξάντερ Λουκασένκο., έχει τρέξει με άλογο (φορώντας, μάλιστα, πανοπλία) στους Νομάδικους Αγώνες στο Κιργιστάν, ενώ έχει συμμετάσχει σε έναν παραδοσιακό χορό κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον ισχυρό άνδρα του στρατού της Τσετσενίας, Ραμβάν Καντίροφ.

Αυτό που ενοχλεί τους Ουκρανούς, ωστόσο, είναι η φιλία που έχει ο ηθοποιός με τον Πούτιν τον οποίο είχε πει το 2014 πως το να προσαρτήσει την Κριμαία στη Ρωσία είναι πολύ λογικό! Επιπλέον είχε εμφανιστεί μαζί με την μπλουζ μπάντα που διατηρεί σε μια συναυλία υπέρ του Πούτιν στην Κριμαία. Εκεί εμφανίστηκε στη σκηνή με τη σημαία των αυτονομιστών.