Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Γιατί έχω την εντύπωση οτι ο Δένδιας έδρασε προβοκατόρικα;
Παρακολουθήστε την σκηνή εδω: περνά με τα χέρια κολλημένα στο σώμα του και ξαφνικά το αριστερό του χέρι κάπου "χτυπά" και μένει πίσω μαζί με όλη του την αριστερή πλευρά. Ίσως και κάτι να είπε ... 
Γνωρίζει οτι είναι εύκολο να εκνευρίσει τον Κασιδιάρη. Και το κάνει με όλη του την μετέπειτα στάση του που στάθηκε προκλητικά απέναντι  στον Κασιδιάρη. 


Η ΚΟ της Χρυσής Αυγής δεν θα συμμετάσχει στις Επιτροπές για το πολυνομοσχέδιο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ…;;;

«Φαίνεται πως υπάρχει πλήρης νομιμοποίηση, συμψηφισμός από την πλευρά της Χρυσής Αυγής» σημείωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης σχετικά με το επεισόδιο μεταξύ Ηλία Κασιδιάρη και Νίκου Δένδια νωρίτερα στη Βουλή και τόνισε ότι επί του προκειμένου και με όρους πολιτικούς, η παράταξη της Χρυσής Αυγής έχει συλλογική ευθύνη γι’ αυτή τη συμπεριφορά.
Ο Βούτσης σημείωσε ότι κατόπιν αυτών είναι εντελώς απαραίτητο, «πέραν της παραπομπής του κ. Κασιδιάρη στην Επιτροπή Δεοντολογίας, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής να μη συμμετάσχει στις συνεδριάσεις των Επιτροπών για το πολυνομοσχέδιο».
«Έδειξαν ότι είναι διατεθειμένοι δια της αυτοδικίας να συμμετάσχουν σε αυτές τις διαδικασίες, άρα προληπτικά η θέση μας είναι ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει η Χρυσή Αυγή στις συνεδριάσεις των Επιτροπών για το νομοσχέδιο», είπε ο Πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας από τα βουλευτικά έδρανα.


Κασιδιάρης για το επεισόδιο με Δένδια: «γ*** μια αδελφή»!!


σσΚ: Το επεισόδιο έγινε μεταξύ Ν Δ και ΧΑ. Η ΝΔ προκάλεσε το επεισόδιο αυτό .
Άλλωστε δεν πιστεύω τόσα χρόνια ο Δένδιας να ακολουθούσε αυτόν τον δρόμο μπροστά από τον Κασιδιάρη την ώρα που μιλάει και να του χτυπάει το χέρι.
 Άλλωστε σιγά το επεισόδιο , απλά προκλητικός ήταν ο Μασόνος.
Ξυπνήστε το επεισόδιο ήταν στημένο από Νδ και Σύριζα για ένα λόγο .
Δεν θέλανε η ΧΑ να μετέχει στις 2 επιτροπές . γι αυτό και το προκάλεσε η Νδ και γι αυτό αμέσως οι Συριζαίοι το άρπαξαν και άρχισαν τις βρισιές.
Και μάλιστα θέλουν να αποβληθούν όλοι οι βουλευτές της Χα από τις επιτροπές γιατί λέει όλοι συμφώνησαν με τον Κασιδιάρη άρα να πληρώσουν όλοι.
Αλλά υπάρχουν και βουλευτές που δεν ήταν εκείνη την ώρα στην βουλή .
 Γι αυτούς; Μα και αυτούς θα τους βγάλουν από τις επιτροπές , ενώ ήταν απόντες. Κι γιατί αυτό;
ΜΑ ξυπνήστε Μαμελούκοι , δεν θέλουν ΝΔ και Σύριζα για κάποιους λόγους την ΧΑ στις επιτροπές αυτές.


Καταλαβαίνετε τι δεν θέλουν να μάθουν οι ΧΑυγιτες.