Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ! ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ! Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ …»ΞΕΘΑΒΟΥΜΕ» ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΖΕΡΙΑ & ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ…)ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ! ΕΥΓΕ ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ! ΑΞΙΑ! Νά σέ χαίρονται οι γονείς σου!

ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ! Ο ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ! Ο ΜΕΡΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ!(Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ! ΑΣΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ!)[«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
(ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ! Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ …»ΞΕΘΑΒΟΥΜΕ» ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΖΕΡΙΑ & ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ…)
Η ΑΞΙΑ δεκανέας ‘ΕΠΟΠ’ Βασιλική Μπουμπουλούδη εντυπωσίασε τους πολίτες στην Αλεξανδρούπολη. Περνώντας μπροστά από το ΚΑΠΗ της πόλεως, διαπίστωσε ότι η ελληνική σημαία που βρισκόταν στον ιστό, ήταν μπερδεμένη χωρίς να μπορεί να ΚΥΜΑΤΙΣΕΙ παρά τον σχετικό αέρα, που βοηθούσε για αυτό!
Χωρίς δεύτερη σκέψη, όπως ήταν με την στολή της, έρριξε ένα σάλτο και σκαρφάλωσε στον ιστό!
Εκεί ξεμπέρδεψε την σημαία (!) και με ένα άλμα κατέβηκε!
Ευθύς αμέσως έστρεψε προς την σημαία και αφού στάθηκε σε στάση προσοχής, απέδωσε τιμές χαιρετώντας στρατιωτικά!
Η σκηνή αυτή, που αν δεν την έβλεπε κανείς, θα νόμιζε ότι είναι βγαλμένη από …χολλιγουντιανή ταινία, αν μη τι άλλο, τόνωσε το ηθικό των κατοίκων που διέδωσαν την πράξη της δεκανέως.
Το γεγονός από στόμα σε στόμα, έγινε γνωστό στην Διοίκηση του Δ΄ Σώματος Στρατού και την Μεγάλη Τετάρτη, ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Στρατηγείο της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη, βράβευσε την ΕΠΟΠ δεκανέα Βασιλική Μπουμπουλούδη, για την πράξη σεβασμού που επέδειξε προς την Ελληνική Σημαία.
ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΕΡΑΡΧΟ,
ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΝΕΑ! Α Ξ Ι Α!
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΑΥΤΗ ΕΝΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΚΑΙ Ο Α/ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΑΡΗ!
ΕΥΓΕ ΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!
ΕΥΓΕ ΑΞΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!