Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Πασίγνωστη πορνοστάρ θαυμάζει Μητσοτάκη, Κικίλια και σύσσωμη τη ΝΔΔεν πάει πολύς καιρός από τότε που έκανε τον γύρο του διαδικτύου η είδηση της ύπαρξης συγκεκριμένων λογαριασμών στο twitter που ακολουθούν και αναπαράγουν μόνο όσα γράφουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

AdTech Ad
Αν και δεν είναι περίεργο να ακολουθούν πολιτικούς και κόμματα, ψεύτικοι λογαριασμοί (δεν το ανακαλύψαμε στην Ελλάδα άλλωστε αυτό), με τη ΝΔ συμβαίνει κάτι περίεργο. Όπως αποκαλύπτει λοιπόν το vice.gr και ο δημοσιογράφος Θοδωρής Χονδρόγιαννος οι ακόλουθοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των στελεχών της, είναι μεταξύ άλλων… εξέχουσες προσωπικότητες.
Σύμφωνα με το vice.gr το πιο τρανό παράδειγμα είναι η «Μαρία Συροπούλου», που από τον λογαριασμό της στο twitter καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είναι σκληρή νεοδημοκράτισσα, αφού στους λίγους χρήστες που ακολουθεί, οι περισσότεροι είναι υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ.
Η Μαρία Συροπούλου, δεν είναι φυσικά υπαρκτό πρόσωπο. Οι δε φωτογραφίες είναι της αμερικανής πορνοστάρ Madelyn Marie της οποίας τα βίντεο έχουν πάνω 70 εκατ. προβολές στο Pornhub! Η Madelyn Marie δεν είναι μόνη, αφού απ’ ό,τι φαίνεται πολλές ακόμη υποστηρίκτριες της ΝΔ είναι στην πραγματικότητα τραγουδίστριες, μοντέλα ακόμη και αθλήτριες. Αυτές είναι η Stevh Kontopoulou, Dalia Papadimitriou, Χαρά Κάσσιου, Λία Γεωργίου, των οποίων τα προφίλ αναλύει επίσης το vice.gr.