Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

ΚΟΠΡΙΤΕΣ! ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ!! Ήρθαν από την Αλβανία στην Ελλάδα για να κλέψουν….( μα πάντα αυτό κάνουν)


Ανεπιθύμητοι, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλες τις χώρες που ανήκουν στη Συνθήκη Σένγκεν, ήταν δύο Αλβανοί ηλικίας 35 και 38 χρόνων. Αυτό δεν τους εμπόδισε να περάσουν παράνομα στο ελληνικό έδαφος για να...
διαρρήξουν ένα σπίτι στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, όμως δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς να κινούνται ύποπτα στην περιοχή και τους ακινητοποίησαν για έλεγχο. Όμως, δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν πώς είχαν στην κατοχή τους ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα, πλήθος είδη ρουχισμού και τρόφιμα και προσήχθησαν για προανάκριση.
Στην πορεία της έρευνας, κλήθηκε η ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού που είχε καταγγείλει διάρρηξη λίγο νωρίτερα και αναγνώρισε τα κλοπιμαία, τα οποία της αποδόθηκαν. Οι δυο Αλβανοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη είσοδο στη χώρα και τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο.