Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

ΥΠΟΠΤΟ! ΤΩΡΑ ΜΑΣ «ΣΤΕΛΝΟΥΝ» και …«λαθρομετανάστες» !! Τι Κρύβεται ; !!!

ΥΠΟΠΤΟ! ΤΩΡΑ ΜΑΣ «ΣΤΕΛΝΟΥΝ» και …
Ο υ κ ρ α ν ο ύ ς «λαθρομετανάστες» οι Τούρκοι ; ; ; (Τί κρύβεται;)
(ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΤΟ ΠΡΩΪ!)
Μία ΑΡΚΕΤΗ περίεργη, όσο και ΥΠΟΠΤΗ υπόθεση διακινήσεως 58 μεταναστών στην Βάτο των Οινουσσών, καλείται να διαλευκάνει το Λιμεναρχείο Χίου.
Το ταχύπλοο σκάφος, σήμερα πρωτομαγιά, που μετέφερε τους ΛΑΘΡΟ-μετανάστες, προσάραξε στις 03:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε βράχο στην περιοχή, με αποτέλεσμα των εγκλωβισμό όσων επέβαιναν σε αυτό…
Άμεσα έσπευσε στην περιοχή περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου της Χίου, που μετέφερε τους μετανάστες στο λιμάνι της Χίου.
Το περίεργο στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι, ότι μέσα στο σκάφος επέβαιναν και 3 άτομα Ουκρανικής (!) καταγωγής, 2 άνδρες και 1 γυναίκα που συνελήφθησαν και κρατούνται στο κτίριο του Λιμεναρχείου.
Οι υποψίες των Λιμενικών εστιάζονται στο ενδεχόμενο τα 3 άτομα να είναι οι διακινητές, κάτι που αναμένεται να απαντηθεί από τους ίδιους τους λαθρομετανάστες, που θα κληθούν να αναγνωρίσουν στα πρόσωπα των τριών, τα άτομα που μεσολάβησαν για την παράνομη μεταφορά τους…