Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ… «ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ» !!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ…. ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΝΑΒΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ… «ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ»!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σαν πρωτοφανή πρόκληση εκλαμβάνει η Μόσχα την έναρξη, παρά τις έντονες προειδοποιήσεις, της μεγάλης στρατιωτικής άσκησης του ΝΑΤΟ για πρώτη φορά στην ιστορία του στην περιοχή της Εσθονίας, δηλαδή στην πόρτα της Ρώσικης Ομοσπονδίας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Κρεμλίνου.
Σύμφωνα με τα ρωσικά αλλά και τουρκικά ΜΜΕ, άρχισε η μεγάλη άσκηση του ΝΑΤΟ με την συμβολική ονομασία, «Ανοιξιάτικη Καταιγίδα 2017», στην δημοκρατία της Εσθονίας, η μεγαλύτερη εδώ και χρόνια με την συμμετοχή εννέα χιλιάδων στρατιωτών.
Η άσκηση αυτή που θα διαρκέσει μέχρι τις 37 Μαΐου, χαρακτηρίζεται σαν μια καθαρά πρόκληση προς την ρωσική πλευρά και μετέχουν στρατιωτικές δυνάμεις από την Μεγάλη Βρετανία, 800 άντρες, Γαλλία, 300, Γερμανία, 400 και μικρότερες δυνάμεις από τις χώρες Καναδά, Φιλανδία, Γεωργία, Λετονία, Λιθουανία, Ολλανδία, Πολωνία, Ισπανία, Ουκρανία και ΗΠΑ. Δηλαδή όλο το φάσμα των χωρών που είτε έχουν ιστορικές διαφορές με την Ρωσία είτε, όπως οι μεγάλες χώρες του ΝΑΤΟ, επιδιώκουν να «χτυπήσουν’ με κάθε μέσο το ρωσικό καθεστώς.
Στην άσκηση επίσης μετέχει σχεδόν το σύνολο των στρατιωτικών δυνάμεων της Εσθονίας ενώ παίρνουν μέρος αμερικανικά άρματα μάχης M1A2 Abram, βρετανικά Challenger και γαλλικά lencerc.
Οι πληροφορείς λένε πως η Μόσχα παρακολουθεί με όλα τα μέσα που διαθέτει κάθε κίνηση της γιγάντιας αυτής άσκησης και έχει θέσει σε ετοιμότητα τεράστιες στρατιωτικές δυνάμεις προς την πλευρά της Εσθονίας.
Όπως φαίνεται, κάποιοι θέλουν να παίξουν με την φωτιά του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και σκάβουν τον λάκκο του εχθρού, με το ερώτημα όμως ποιος… τελικά θα πέσει μέσα!