Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

ΜΠΑΧΑΛΟ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ! ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ! Μοιάζουν με «οπαδούς» αυτά τα παρακρατικά σκουλήκια;


Όπως όλα δείχνουν ο τελικός κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ δε θα ξεκινήσει και πολύ ομαλά, καθώς μερίδα οπαδών προσπάθησε να μπει στο γήπεδο χωρίς να περάσει από έλεγχο...

Έτσι είχαμε ένταση, με την Αστυνομία να κάνει χρήση χημικών.
Λόγω του αέρα η κατάσταση εντός του γηπέδου έγινε αποπνικτική, όμως γρήγορα καθάρισε, ενώ ακούγονται συνεχώς εκρήξεις δακρυγόνων.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου 30-40 άτομα που έκαναν… ντου για να μπουν μέσα, με την Αστυνομία να τους απωθεί.