Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Εκλογικές παρατυπίες καταγγέλλει η Λεπέν


H ομάδα που έχει αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία της Μαρίν Λεπέν προσέφυγε στην Εθνική Επιτροπή ελέγχου της προεκλογικής εκστρατείας, καταγγέλλοντας «παρατυπίες» που έχει διαπιστώσει αναφορικά με τα ψηφοδέλτια που εστάλησαν σε ψηφοφόρους...

Σε δελτίο τύπου, ο διευθυντής της εκστρατείας Νταβίντ Ρασλίν κατήγγειλε «τις σοβαρές παραβάσεις του εκλογικού νόμου».
«Πολλοί δημότες έλαβαν στα σπίτια τους, στο πλαίσιο της εκλογικής προπαγάνδας, τα δύο ψηφοδέλτια των δύο υποψηφίων στις προεδρικές εκλογές. Το ψηφοδέλτιο της υποψηφίου μας ήταν με συστηματικό τρόπο σκισμένο και εκείνο του αντιπάλου της, Μακρόν, άθικτο» επισημαίνει.
«Αυτές οι σοβαρές παρατυπίες» διαπιστώθηκαν στο Αρντές, το Αλιέ, τη Σαβοΐα, το Λουάρ, το Ιβλίν, το Ερ ε Λουάρ και το Ερό, διευκρινίζεται.
Η Ελεγκτική Επιτροπή επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο την προσφυγή του εκπροσώπου της υποψήφιας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο μετά, εξήγησε ότι «ζήτησε αμέσως από το υπουργείο Εσωτερικών να λάβει όλα τα χρήσιμα μέτρα προκειμένου αυτά τα περιστατικά, εφόσον αποδειχθούν, δεν επηρεάσουν τον ειλικρινή χαρακτήρα της εκλογικής διαδικασίας».
Επισήμανε εξάλλου το ενδεχόμενο να καλέσει «τους ψηφοφόρους να χρησιμοποιήσουν τα ψηφοδέλτια που θα τους διατεθούν στα εκλογικά κέντρα», αντί εκείνων που παρέλαβαν ταχυδρομικώς.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας της Μαρίν Λεπέν, δήμαρχοι «στέλνουν ταχυδρομικώς στους δημότες τους επιστολές που περιέχουν συστάσεις για το τι να ψηφίσουν, περισσότερο ή λιγότερο άμεσες…». Αναφέρει επίσης ένα πανό «το οποίο ο δήμαρχος του Μονπελιέ πιστεύεται ότι έδωσε εντολή να αναρτηθεί σε δημόσιο κτίριο».