Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

«Σικάγο» η Αθήνα… Πυροβόλησαν σε καφετέρια και διέφυγαν – Πακιστανοί έσπασαν αυτοκίνητα


Τους δράστες ένοπλης επίθεσης σε καφετέρια της Λ.Σεπολίων αναζητούν πληρώματα της Άμεσης Δράσης – Συμπλοκή ανήλικων Πακιστανών στην Κυψέλη.
Οι δύο άνδρες...
προσέγγισαν έξω από την καφετέρια της Λ.Σεπολίων (04/05-21.20). Σύμφωνα με μαρτυρίες στους Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ ένας απο τους δράστες, με όπλο πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές στην πρόσοψη της καφετέριας με αποτέλεσμα τη θραύση της τζαμαρίας. Άμεσα απομακρύνθηκαν τρέχοντας.
Από το σημείο οι Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εντόπισαν πέντε κάλυκες των 9mm ενω αναζητήσεις για τους δράστες, διενεργούν πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας.
Στην Κυψέλη
Προσαγωγές και αναζητήσεις για τους δράστες συμπλοκής μεταξύ ανηλίκων Πακιστανών. Με ρόπαλα προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα οχήματα στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.
Υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες και χωρίς να έχει προσδιορισθεί η αφορμή (04/05-21.40) νεαροί Πακιστανοί συνεπλάκησαν, ενω με ρόπαλα προκάλεσαν φθορές σε δύο οχήματα.
Σε εξέλιξη οι αναζητήσεις, ενώ τα αίτια ερευνώνται από την Υπηρεσία.
nantiareport