Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Θρήνος για πολύτεκνο πυροσβέστη που καταπλακώθηκε από δέντρο

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην βόρεια Εύβοια, όταν ένας πολύτεκνος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του, καθώς καταπλακώθηκε από ένα μεγάλο κορμό δέντρου κάτω από άγνωστες συνθήκες...

Τον άτυχο πυροσβέστη, εντόπισε η σύζυγός του και οι συνάδελφοί του τον απεγκλώβισαν νεκρό. Ο 59χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, πήρε το τρακτέρ και πήγε να κόψει ξύλα.
Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες που έγινε το τραγικό συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Μαντουδίου.
Πηγή: lamiareport.gr