Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Σκόπια: Ο Ιβάνοφ έλαβε επιστολή από τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου. Ο Ζάεφ αντίθετος με την αλβανική σημαία στο Κοινοβούλιο

«Ο Ιβάνοφ έλαβε επιστολή από τον Τζαφέρι»


Μάιος 4, 2017. 19:29

Σκόπια.

Στο γραφείο του προέδρου της Δημοκρατίας έφθασε  η επιστολή με την οποία ενημερώνεται επίσημα ο  Γκιόργκε Ιβάνοφ... ότι σχηματίσθηκε κοινοβουλευτική πλειοψηφία και εξελέγη πρόεδρος του κοινοβουλίου.Εκπρόσωπος του γραφείου του προέδρου επιβεβαίωσε ότι η επιστολή από τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου ελήφθη.


Ο πρόεδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ οφείλει να ενεργήσει σύμφωνα με το Σύνταγμα και την πάγια πρακτική, σημειώνει το δημοσίευμα.


Ο εκπρόσωπος του προεδρικού γραφείου ανέφερε ότι « ο πρόεδρος της Συνέλευσης, Ταλάτ Τζαφέρι, έστειλε επιστολή για να ενημερώσει τον πρόεδρο, Γκιόργκε Ιβάνοφ, ότι διαμορφώθηκε  κοινοβουλευτική πλειοψηφία και εξελέγη πρόεδρος του Κοινοβουλίου», σημειώνει το ‘ plusinfo.mk’.
«Ζάεφ: Αν έχει γίνει σφάλμα με τη σημαία, θα διορθωθεί»

Μάιος 4, 2017. 18:34

Σκόπια.

Ο αρχηγός της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης, Ζόραν Ζάεφ, δήλωσε ότι οι νόμοι στη χώρα είναι σαφείς και θα πρέπει να τηρούνται.Ερωτηθείς τι σκέφτεται με την τοποθέτηση της αλβανικής σημαίας από τον Ταλάτ Τζαφέρι, στο γραφείο του προέδρου του Κοινοβουλίου, ο Ζόραν Ζάεφ είπε ότι πρέπει να γίνονται σεβαστοί οι νόμοι και το Σύνταγμα και ότι ο καθένας έχει νομική και πολιτική ευθύνη, ασχέτως εάν είναι σύντροφος του συνασπισμού τους.«Η νόμοι στη χώρα είναι σαφείς και πρέπει να τηρούνται. Αν συνέβη κάποιο σφάλμα, ελπίζω να διορθωθεί. Είναι ανάγκη σε όλες μας τις ανησυχίες με δευτεροβάθμια ή τριτοβάθμια σημασία να δώσουμε το μήνυμα  ότι το Σύνταγμα και ο νόμος δεν μπορεί πλέον να καταπατούνται στη χώρα και αυτό αποδεικνύει ότι είναι μια πατριωτική πράξη», είπε ο Ζάεφ, σύμφωνα με το PlusInfo’.