Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

ΘΡΙΛΕΡ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!


Νέο θρίλερ εξελίσσεται στη χώρα μας με την εξαφάνιση ζευγαριού Τούρκων διπλωματών.
Σύμφωνα με την Yeni Safak, η οποία επικαλείται πηγές στο διπλωματικό σώμα της Τουρκίας, οι τουρκικές αρχές έχουν χάσει...
την επαφή με αυτά τα δύο άτομα, τον Muhammet T. και την Ceyda T., που εργάζονταν στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης τους τελευταίους 18 μήνες, από την περασμένη Τρίτη.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή το ζευγάρι είναι ύποπτο για δεσμούς με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγορεί ότι βρίσκεται πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα του περσινού Ιουλίου.
Οπως αναφέρει η Yeni Safak, αυτές οι πληροφορίες ήρθαν σε γνώση της από πηγή που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία της. Όπως αναφέρεται τα διαβατήρια και των δύο διπλωματών έχουν ακυρωθεί, πιθανών οι ίδιοι να έχουν εγκαταλείψει την Ελλάδα και παραμένει άγνωστο το που έχουν καταφύγει.