Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΚΟΠΡΙΤΕΣ! ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ!! Εκκολάπτουν φυγόποινους….


Η Γενική Εισαγγελία του Κράτους γίνεται γνωστό ότι προχωρεί τη διαδικασία εξεταστικής έρευνας για ακόμη 4 στελέχη του Τουρκοτσάμικου κόμματος PDIU του Ιντρίζι και της Ντόντα.
Πρόκειται για πρόσωπα...
που ηγούντε των συνδυασμών του συγκεκριμένου πολιτικού σχηματισμού στις Περιφέρειες Σκόδρας, Κούκεσι, Φίερι και τον έκτο της λίστας στα Τίρανα.
Η Γενική Εισαγγελία έχοντας ήδη ενδείξεις επαρκείς έχει ζητήσει να της παραδοθούν οι φάκελοι των συγκεκριμένων απ’ την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή. Ως γνωστό στα πλαίσια εκκαθάρισης της πολιτικής τάξης οι υποψήφιοι υποβάλλουν δήλωση για το ποινικό τους παρελθόν.
Οι εν λόγω ύποπτοι μάλλον έχουν δηλώσει «καθαροί». Στην περίπτωση απόδειξης του αντίθετου όχι μόνο χάνουν τη θέση εάν έχουν εκλεγεί αλλά υφίστανται και ρήττα.
Παράλληλα οι εισαγγελικές αρχές ζητούν εγγράφως πληροφορίες από τη Γενική Διεύθυνση Φυλακών.
Αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς για αξιόποινες πράξεις διώξεις και καταδίκες στο εξωτερικό για τα συγκεκριμένα υπό εξέταση πρόσωπα επίσης έχει προχωρήσει σχετική αλληλογραφία με την Interpol και Europol.
Να σημειωθεί ότι τους τελευταίους μήνες τρεις βουλευτές του PDIU κρίθηκαν έκπτωτοι ακριβώς για το ποινικό τους παρελθόν.
Ο Ιντρίζι έχει μετατραπεί σε καταφύγιο φυγόποινων επιβεβαιώνοντας τη ρήση ότι τελευταία στέγη των απατεώνων είναι ο «πατριωτισμός».
Πάντως και άλλων πολιτικών δυνάμεων βουλευτές που απώλεσαν την ιδιότητα για βεβαρυμένο ποινικό μητρώο έχουν διακριθεί για ανθελληνική ρητορική. Κραυγαλέα η περίπτωση του σοσιαλιστή Αρτάν Γκάτσε. Τυχαία;
tachydromos.org