Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτοί είναι οι τραμπούκοι του Ερντογαν που επιτέθηκαν κατά διαδηλωτών στην Ουάσιγκτον


Οι New York Times ανέλυσαν διεξοδικά βίντεο και καταθέσεις μαρτύρων απο την επίθεση των μπράβων του Ερντογαν κατά διαδηλωτών στην Ουάσιγκτον και αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους...

Στην ανάλυση τους, ξεχωρίζουν τους υπεύθυνους της επίθεσης σε τέσσερις κατηγορίες:


Οι άντρες με τα μαύρα κουστούμια
Πρόκειται για 10 άντρες της ασφαλείας του Ερντογαν που ξεκίνησαν την επίθεση με κλωτσιές, μπουνιές και χτυπήματα σε ζωτικά σημεία κατά των διαδηλωτών.

Οι άντρες με τα Khakis
6 άντρες φορούσαν παντελόνια khaki, μαύρα t-shirt και χακί πουκάμισα, φορεσιά που παραπέμπει σε Τούρκους φύλακες.

Οι «υποστηρικτές» Ερντογαν
Συμμετείχαν στη διαδήλωση ως «υποστηρικτές» του Ερντογαν αλλά βίντεο δείχνουν οτι είχαν ενεργό συμμετοχή στην επίθεση κατά των διαδηλωτών.

Ο «στενός κύκλος» του Προέδρου
Ο Ερντογαν παρακολουθούσε την επίθεση από τη μαύρη θωρακισμένη Mercedes που ειχε παρκάρει έξω από την τουρκική πρεσβεία. Ο επικεφαλής ασφαλείας (αριστερά) του Ερντογαν που περιφρουρεί το αυτοκίνητο του προέδρου, φαίνεται να συνομιλεί με τον Ερντογαν και λίγες στιγμές αργότερα εμφανίζεται με τους άνδρες του να χτυπούν το πλήθος.

infiltr8or