Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Ζόραν Ζάεφ, ο επόμενος Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ: «Εμείς και οι Βούλγαροι είμαστε ίδιοι» (βίντεο)

Του Vladislav Perunović, ανταποκριτή του Hellasforce από τα Σκόπια, ΠΓΔΜ.
Στις 03 Μαΐου 2017, ο ηγέτης του (τώρα) κυβερνώντος κόμματος SDSM Zoran Zaev έδωσε συνέντευξη στη βουλγαρική τηλεόραση BTV, με μια εκπληκτική αναγνώριση των εθνολογικών γεγονότων. Η φωνή του Ζάεφ, ντόπιος της...
νοτιοανατολικής πόλης Στρούμιτσα, όπου τα φιλο-βουλγαρικά αισθήματα ήταν πάντα κάπως υψηλότερα από ό, τι αλλού στην ΠΓΔΜ, σκιαγραφεί μια νέα πολιτική των Σοσιαλδημοκρατών της ΠΓΔΜ, μακριά από την «αντιθετική» πολιτική της φασιστικής κυβέρνησης του Νικολά Γκρουέφσκι (2006-2017).