Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Ξεφεύγουν τα πράγματα στα Σκόπια: Εκρηκτικός μηχανισμός στο Κοινοβούλιο

ΧΑΟΣ…
Η ασφάλεια στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων, εντόπισε έναν εκρηκτικό μηχανισμό στο πρώτο όροφο του κτηρίου, σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων...

Το υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαίωσε το γεγονός και στην ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε το απόγευμα, στις 17:28.
Ο επικεφαλής της ασφάλειας του Κοινοβουλίου, Γκόραν Γιαρέφσκι, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης είπε ότι στον πρώτο όροφο του Κοινοβουλίου των Σκοπίων, εντοπίσθηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, που αποτελούνταν από ένα δοχείο αερίου σε υγρή μορφή, εκείνου που χρησιμοποιείται για την αναπλήρωση των αναπτήρων. 
(aktuale.mk)
echedoros-a