Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ! Με οθωμανικά εμβατήρια απαντά στις κυπριακές αρχές το Μπαρμπαρός!


Όσο κάνουμε πως δεν συμβαίνει τίποτα, τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα. Οι Τούρκοι δεν ήταν και ούτε θα γίνουν ποτέ φίλοι μας. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ...

Οι λιμενικές αρχές της Κύπρου επικοινωνούν μέσω ασυρμάτου με το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Μπαρμπαρός» και ενημερώνουν ότι βρίσκεται παρανόμως σε χωρικά ύδατα της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Το πλήρωμα του τουρκικού σκάφος, αντί απάντησης, μεταδίδει μέσω κινητού τηλεφώνου οθωμανικό εμβατήριο.
Δείτε το εξοργιστικό βίντεο που δημοσίευσε το πρακτορείο Anadolu: