Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

«Επιμένει ο Μακέιν για απέλαση του Τούρκου πρέσβη: Ο Τίλερσον ομιλεί για εξωφρενικά γεγονότα» του Μιχάλη ΙγνατιουΕπιμένει ο Μακέιν για απέλαση του Τούρκου πρέσβη: Ο Τίλερσον ομιλεί για εξωφρενικά γεγονότα
Republican Senator from Arizona John McCain speaks to the media in the US Capitol in Washington, DC, USA. EPA, JIM LO SCALZO
Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Εξωφρενικά χαρακτήρισε τα αιματηρά επεισόδια έξω από την κατοικία του πρέσβη της Τουρκίας στην Ουάσιγκτον, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον. Ως γνωστόν, τα επεισόδια προκάλεσαν οι αστυνομικοί της φρουράς του Ταγίπ Ερντογάν μετά από εντολή του Προέδρου της Τουρκίας.
Ο κ. Τίλερσον δήλωσε στην εκπομπή «Fox News Sunday» ότι η αμερικανική κυβέρνηση εξέφρασε την «απογοήτευση» της και κάλεσε τον Τούρκο πρεσβευτή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για να δώσει εξηγήσεις.
Παρά το ότι τα γεγονότα ομιλούν από μόνα τους, ο Αμερικανός υπουργός είπε ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ θα αναμένει την ανάλυση του βίντεο (εννοεί αυτού της «Φωνής της Αμερικής») πριν αναλάβει δράση. Σύμφωνα με πληροφορίες το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το υπουργείο Δικαιοσύνης έχουν πρόθεση να προχωρήσει η έρευνα που ξεκίνησε ήδη.
Με εντολή του κ. Τίλερσον, ο αναπληρωτής υφυπουργός Εξωτερικών, Τόμας Σάνον, συναντήθηκε την Τετάρτη με τον πρέσβη της Τουρκίας, Σερντάρ Κίλιτς με τον οποίο συζήτησε τα αιματηρά επεισόδια. Ο κ. Σάνον έκανε και σχετικό διάβημα.
Ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν (Ρεπουμπλικανός από την Αριζόνα) που πληροφορήθηκε τις δηλώσεις του κ. Τίλερσον, εγκάλεσε τον υπουργό Εξωτερικών λέγοντας ότι «δεν χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες, απλά κοιτάξτε το βίντεο».
Ο κ. γερουσιαστής, που έστειλε και σχετική επιστολή στον κ. Ερντογάν, από κοινού με τη συνάδελφό του Νταϊάν Φένσταϊν (Δημοκρατική από την Καλιφόρνια), είναι κατηγορηματικός για την ευθύνη του Τούρκου Προέδρου. Ζήτησε ξανά την εκδίωξη του Αμερικανού πρέσβη από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
“Αυτοί ήταν οι άνθρωποι του, αυτοί ήταν οι άνθρωποι του Ερντογάν», είπε ο κ. Μακέιν και πρόσθεσε ότι εστάλησαν (έξω από την τουρκική πρεσβεία) για να αντιμετωπίσουν τους διαδηλωτές. Αυτό που είδαμε δεν είναι η Αμερική, είπε (εννοεί ότι είναι αδιανόητο να προκαλούνται από ξένους τέτοια επεισόδια σε μία χώρα όπως την Αμερική όπου επιτρέπονται οι διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες).
Η Μητροπολιτική Αστυνομία της Ουάσιγκτον συνέλαβε δύο φρουρούς του κ. Ερντογάν, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι όταν δήλωσαν την ιδιότητά τους, λόγω της οποίας έχουν διπλωματική ασυλία.
Και οι δύο επέστρεψαν στην Τουρκία με το αεροπλάνο του Προέδρου της Τουρκίας, την Τρίτη το βράδυ.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΑΚΕΙΝ ΚΑΙ ΦΕΝΣΤΑΙΝ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ