Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Μεγάλες αποκαλύψεις που κρύβουν επιμελώς! Η αλβανική τρομοκρατία προ των πυλών Θέλουν ελληνικά εδάφη!


Σχετική εικόνα

Η αλβανική τρομοκρατία προ των πυλών
Θέλουν ελληνικά εδάφη!
Η δύναμη κρούσης της σιωπηρής κατάκτησης των Βαλκανίων είναι το παγκόσμιο ισλαμικό κίνημα, δύναμη κρούσης του οποίου αποτελεί η Αλ Κάιντα και το δίκτυο της που έχει παρουσία σε όλο τον κόσμο και στο Κοσσυφοπέδιο και την...
ΠΓΔΜ“Μακεδονία”.
Λίγο χρειάζεται για να ενωθούν η Βοσνία, το Κοσσυφοπέδιο, η Αλβανία και τμήματα της “Μακεδονίας”.

Συμφώνησαν σε ένα πρόγραμμα δράσης όλων των αλβανικών κομμάτων, ανεξαρτήτως του σε ποια χώρα αυτό-δραστηριοποιούνται, με σκοπό την ενοποίηση “όλων των Αλβανών που ζουν σε Αλβανικές περιοχές” (σ.σ. τα 4 αλβανικά κόμματα της ΠΓΔΜ, σήμερα, αποτελούν κατά εντολή του Έντι Ράμα, την “Αλβανική πλατφόρμα” που συνεργάζεται με τους σοσιαλιστές νικητές στις εκλογές του Δεκεμβρίου του 2016 στην ΠΓΔΜ)!
Αυτοί θέλουν, σε πρώτη φάση, να πλήξουν την εδαφική ακεραιότητα της Σερβίας -Μαυροβουνίου και της “Μακεδονίας” και σε δεύτερη, την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας. Επιδιώκουν τη δημιουργία ενός ισλαμικού κράτους στα Βαλκάνια, που θα περιλαμβάνει και τη Βοσνία και το οποίο θα αποτελέσει προγεφύρωμα προς την Ευρώπη.

 «Επόμενος στόχος της Αλβανίας η “Τσαμουριά”», αποδεικνύετε  από την έγκαιρη γνώση της Εξουσίας της Ελλάδος, από τα πλέον επίσημα στελέχη των Υπηρεσιών μας και για τα όσα ενημέρωνε την ελληνική κυβέρνηση, ο Πρέσβης μας στο Βελιγράδι με επίσημη επιστολή του, την 27η Ιανουαρίου 2004!Πρόστυχος ο ρόλος του ΝΑΤΟ!
Η αλβανική εθνική κοινότητα έχει μεγάλο αριθμό μελών στην Βόρειο Ήπειρο. Στην Ελλάδα εργάζονται περίπου 200 – 300 χιλιάδες Αλβανοί από την Αλβανία. Η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη στην κατοχή της στοιχεία για τις σχέσεις ορισμένων από αυτούς με εξτρεμιστές!!
Εάν υπάρχει ένας τέτοιος πληθυσμός, ο οποίος προηγουμένως έχει γαλουχηθεί με το “ριζοσπαστικό Ισλάμ”, τότε γιατί να μην μπορεί να ταράξει και την Ελλάδα;
Οι ριζοσπάστες ισλαμιστές είναι ένα είδος τρομοκρατών, το οποίο δεν υπολογίζει τη δύναμη της χώρας εναντίον της οποίας επιτίθεται.
Το μόνο που υπολογίζουν είναι ο σκοπός, δηλαδή η δημιουργία ισλαμικού κράτους στο οποίο θα κυριαρχεί η σεριάτ. Για το σκοπό αυτό θυσιάζουν τους μαχητές τους. Το δυνατότερο όπλο τους είναι οι τρομοκράτες – αυτόχειρες για τους οποίους κανείς μέχρι στιγμής, δεν έχει αποτελεσματική απάντηση»!
– Το Σεπτέμβριο του 2001 στο Πρίζοεν συναντήθηκαν οι ηγέτες των περισσοτέρων κομμάτων και τρομοκρατικών οργανώσεων και σχημάτισαν την “Εθνική Επιτροπή για την Άμυνα και Απελευθέρωση Αλβανικών Περιοχών” (ΝΚΟΑΤ) με στόχο να υπερασπισθούν σθεναρά τις περιοχές που έχουν απελευθερώσει, εννοώντας το Κοσσυφοπέδιο την Δυτική και ορισμένα τμήματα της Βόρειας “Μακεδονίας”.
Ταυτόχρονα συμφώνησαν να εργαστούν και για την απελευθέρωση περιοχών οι οποίες βρίσκονται ακόμη υπό κατοχή, δηλαδή τη Νότιο Σερβία, τμήματα του Μαυροβουνίου και της Βορείου Ελλάδας!
– Το 2002 η ΝΚΟΑΤ άλλαξε την ονομασία της σε “Μέτωπο Εθνικής Ένωσης των Αλβανών” (FNOA).
– Στις αρχές του 2003 σχηματίσθηκε το “Αλβανικό Εθνικό Ταμείο” με έδρα τη Ζυρίχη, ως όργανο για τη χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων του “ΑΝΑ».
Τα έσοδα του ταμείου προέρχονται από το εμπόριο ναρκωτικών, την πορνεία, το εμπόριο λευκής σάρκας και άλλες παράνομες δραστηριότητες. Μόνο το εμπόριο ναρκωτικών αποδίδει ετησίως περισσότερα από 1 δις δολάρια!
Τα πετροδολάρια και χώρες της Δύσης στηρίζουν τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας!
Ένας από τους κύριους χρηματοδότες του Ταμείου είναι Σαουδάραβας υπήκοος ιδιοκτήτης της δήθεν ανθρωπιστικής οργάνωσης “Καραβάνι”, που έχει την έδρα της στα Τίρανα.
Το αν θα φθάσουμε σε πράξεις αλβανικής τρομοκρατίας στο Μαυροβούνιο δεν εξαρτάται από τους Αλβανούς. Άλλωστε όλα όσα αυτοί έπραξαν από το 1990 και εξής, δεν τα έπραξαν μόνοι τους. Η τρομοκρατία τους είτε στηρίζεται από την Αλβανία, είτε από ορισμένες δυτικοευρωπαϊκές χώρες. Μεγάλη επιρροή στους Αλβανούς τρομοκράτες ασκεί ο ισλαμικός παράγοντας και συγκεκριμένα η ισλαμική σέκτα της Σαουδικής Αραβίας “Βεχαμπίστ”, η οποία βρίσκεται στο “μήκος κύματος” της Αλ Κάιντα. Αυτοί ή κάποια χώρα από τη Δύση θα αποφασίσουν εάν θα “ανοίξει” μέτωπο στο Μαυροβούνιο.
– Τον Μάρτιο του 2003, όταν άρχισαν οι επιθέσεις των Αλβανών εναντίον της Σερβικής Χωροφυλακής στη Νότιο Σερβία, ο αυτοαποκαλούμενος στρατηγός Βίγκαν Γκράνιτσα είχε πει ότι ο ΑΝΑ δρα σε περιοχές που έχουν σφετερισθεί οι Σέρβοι, οι “Μακεδόνες” και οι Έλληνες Ορθόδοξοι. Αυτή η δήλωση εκτός των άλλων δείχνει ότι η Τζιχάντ είναι η κινητήριος δύναμη των Αλβανών εξτρεμιστών και τρομοκρατών. Στην ερώτηση: οι ΗΠΑ μάχονται σκληρά εναντίον της Τζιχάντ και της Αλ Κάιντα.
Γιατί τους ανέχονται στα Βαλκάνια, δόθηκε η απάντηση: Ξεκινούν από την άποψη ότι είναι σε θέση να ελέγξουν την αλβανική τρομοκρατία, θέση η οποία είναι σωστή. Διότι οι Αλβανοί εξτρεμιστές δεν εκτέλεσαν ποτέ ένα χτύπημα εναντίον αμερικανικών συμφερόντων. Τι θα συνέβαινε εάν τα παιδιά που δολοφονήθηκαν στο Γκοράζντεβατς ήταν αμερικανόπουλα; Ο ΑΝΑ θα τοποθετείτο στην “μαύρη λίστα” αμέσως μετά τον Μπιν Λάντεν.

Βαλκάνια – Αλβανική τρομοκρατία!
– Οι πολιτικοί της Σερβίας – Μαυροβουνίου υποστηρίζουν πως οι Αλβανοί επιδιώκουν πρώτον, ένα ανεξάρτητο Κοσσυφοπέδιο και δεύτερον, τη “Μεγάλη Αλβανία”. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο είναι σωστό.
Όμως, είχαν ενημερωθεί επί πολλά χρόνια από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος μας για τον επερχόμενο κίνδυνο και δυστυχώς δεν αντιδρούν!

Το διά ταύτα!
Από δεκαετίες ήταν ενημερωμένες οι κυβερνήσεις μας για το σχέδιο της γείτονας χώρας στη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”!
Έχουν λάβει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αντιμετωπίσουν την “αυριανή” τρομοκρατική επιθετικότητα από την Αλβανία;;
Μπορεί να κοιμάται ήσυχα ο ελληνικός λαός;;
(σ.σ. η επιστολή βρίσκεται στα χέρια μας και σκοπίμως δεν αναφέρουμε το ονοματεπώνυμο του Πρέσβη μας)!!

Περίληψη -σκεπτικό από όλα όσα συμβαίνουν στα Βαλκάνια.