Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Οι εχθροί της ανθρωπότητας «γκρέμισαν» την δικαιοσύνη στο ΜπαγκλαντέςΔιαδικασίες απομάκρυνσης γλυπτού της Θέμιδας, της θεάς της Δικαιοσύνης, από το Ανώτατο Δικαστήριο του Μπαγκλαντές, βρίσκονται σε εξέλιξη, μετά την εκδήλωση έντονων διαμαρτυριών από Ισλαμιστές...

Το γλυπτό, που απεικονίζει τη Θέμιδα να φορά σάρι, κατασκευάστηκε πριν από έξι μήνες αλλά ισλαμιστικές ομάδες απαίτησαν μέχρι σήμερα να έχει απομακρυνθεί.

Όπως μεταδίδει το BBC, υποστηρίζουν πως θίγει το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων και προκάλεσε μαζικές διαδηλώσεις στην πρωτεύουσα Ντάκα.

Η πρωθυπουργός Sheikh Hasina συμφώνησε το άγαλμα να απομακρυνθεί από το σημείο, ωστόσο άλλες οργανώσεις, που τάσσονται υπέρ της εκκοσμίκευσης του Μπαγκλαντές, αντιτάχθηκαν.

Εργάτες κατέφτασαν τα μεσάνυχτα με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μεταφέρουν το «αμφιλεγόμενο» γλυπτό, όπως μεταδίδει η αρμόδια υπηρεσία του βρετανικού δικτύου. ΄

Όσο για τον δημιουργό του, σχολίασε πως το έργο του απομακρύνεται από το σημείο για να μην διαταραχθεί η ειρήνη.

Σύμφωνα με αναλυτές, το περιστατικό είναι δείγμα της κλιμακούμενης έντασης ανάμεσα στο ισλαμικό συντηρητισμό και τις φιλελεύθερες αξίες στο Μπαγκλαντές.

Οι πολέμιοι του γλυπτού υποστήριζαν πως η φιγούρα της Θέμιδας παραπέμπει σε ειδωλολατρία.

Newsbomb.gr