Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

«ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ»


Τον γύρο του κόσμου κάνει από χθες η είδηση της επίθεσης στον πρώην Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, με αναλυτικά άρθρα και εκτενή ρεπορτάζ.
Το πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι ο...
Παπαδήμος έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας, ενώ το ρωσικό πρακτορείο Sputnik μιλά ανοιχτά για απόπειρα δολοφονίας του πρώην Πρωθυπουργού.
Η επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο έγινε θέμα στο Bloomberg, το CNBC, το BBC, τη Daily Mail, El Economista, Russia Today.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι τα περισσότερα μεγάλα ΜΜΕ κάνουν ανοιχτά λόγο για απόπειρα δολοφονίας, ενώ ταυτόχρονα τα οικονομικά πρακτορεία αποφεύγουν να πάρουν θέση.