Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Βενεζουέλα : " Έρχονται οι Colectivos, έρχονται οι Colectivos " . Οι μοτοσικλετιστές, παρακρατικοί Colectivos σε απόλυτη συνεργασία με τις δυνάμεις καταστολής του καθεστώτος

Ένα ακόμα συγκλονιστικό και αποκαλυπτικό βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια μπροστά στο σπίτι μας ( όποιος έχει δει το βίντεο που ανέβασα πριν από μήνες στο Liberal.gr θα αναγνωρίσει το μπλε κτίριο - τράπεζα BBVA )
" Έρχονται οι Colectivos,έρχονται οι Colectivos " φωνάζει ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο...

Οι μοτοσικλετιστές,παρακρατικοί Colectivos σε απόλυτη συνεργασία με τις δυνάμεις καταστολής του καθεστώτος,περνάνε ανενόχλητοι από μπροστά τους και πυροβολούν στα τυφλά στον αέρα σκορπίζοντας τον τρόμο σε όσους θα ήθελαν να βγουν στον δρόμο να διαδηλώσουν την αντίθεση τους προς την αυταρχική κυβέρνηση των Τσαβιστών. Λίγη ώρα πριν,οι ίδιες αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν έναν ακόμα νέο άνθρωπο,μέλος κόμματος της αντιπολίτευσης,με μόνη κατηγορία ότι με ένα τηλεβόα άρχισε να μιλά στο πλήθος που άρχισε να συγκεντρώνεται.Θα πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό ότι η εγκληματικότητα στην Βενεζουέλα,το καθεστώς,και ο τρόπος σίγασης κάθε αντίθετης φωνής δεν είναι δύο ξεχωριστά πράγματα αλλά ένα και το αυτό.Αυτή την στιγμή την Βενεζουέλα την κυβερνά η μεγαλύτερη ίσως εγκληματική οργάνωση στον κόσμο και συζητάμε ακόμα με όρους διπλωματίας και λογικής ...Καλή τύχη εύχομαι σε όλους μας ...Το μόνο που θέλω είναι να φύγουμε,να φύγουμε μακριά,τώρα αυτή την στιγμή ... 😰



πηγη

Όχι άλλο κάρβουνο: Και τραμπούκοι και συκοφάντες. ΒΙΝΤΕΟ