Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Οι Βρυξέλλες δεν “ακούν” τους κινητήρες των τουρκικών F-16 πάνω από τα ελληνικά νησιά;Π. Καρβουνόπουλος
Ούτε ο ήχος από τους κινητήρες των τουρκικών F-16 πάνω από τα νησιά του Αιγαίου που αν δεν κάνουμε λάθος είναι ευρωπαϊκό έδαφος, είναι ικανός να ξυπνήσει την ΕΕ…

Το γεγονός ότι πολεμικά πλοία των Τούρκων “αγκιστρώνουν” σε ελληνικά-ευρωπαϊκά νησιά είναι αδιάφορο για την κοιμώμενη μονίμως ΕΕ.
Η πιθανότητα να θρηνήσουμε θύματα στο Αιγαίο -που ανήκει στην Ευρώπη αν και πάλι δεν κάνουμε λάθος- αγνοείται επιδεικτικά από τις Βρυξέλλες…
Αν συμβεί; Ε, τότε θα κάνουν μια πολύ ωραία “προκάτ” δήλωση, με την οποία θα μας καλούν να δείξουμε…αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία!
Η “μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια” που θα εξασφάλιζε την ασφάλειά μας δεν νογάει -που λέμε εμείς οι μισητοί νότιοι- τίποτα!
Η κατάσταση στο Αιγαίο έχει αρχίσει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Αν οι πληροφορίες που υπάρχουν αποδειχτούν ορθές τα επόμενα 24ωρα η Άγκυρα θα μεταφέρει το σκηνικό πολέμου που έστησε χθες στο Αιγαίο, πέριξ της Κύπρου. Ναι είναι κι αυτή μέλος της ΕΕ.
Οι Ευρωπαίοι έχουν μεγάλα προβλήματα με τον Ερντογάν, αλλά δεν είναι αυτά που τους εμποδίζουν να πάρουν την αυτονόητη θέση που επιβάλλεται για την πολιτισμένη Δύση. Είναι οι δουλειές που ΄χουν στην Τουρκία και δεν θέλουν να τις “χαλάσουν” για μερικές …εκατοντάδες παραβιάσεις των “ευρωπαϊκών” συνόρων.
Είναι βέβαιο ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε το παραμικρό από τους Ευρωπαίους για την αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας.