Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

H θάλασσα ξέβρασε μυστηριώδες πλάσμα - ΒΙΝΤΕΟ και Απίστευτες φωτογραφίες


H θάλλασα ξέβρασε μυστηριώδες πλάσμα - Απίστευτες φωτογραφίες
Ενα μυστηριώδες πλάσμα 22 μέτρων ξεβράστηκε στις ακτές της Ινδονησίας, με τους επιστήμονες να μην μπορούν να αποφασίσουν τι ακριβώς είναι...

Πριν από λίγες μέρες οι ντόπιοι εντόπισαν το κουφάρι του πλάσματος στην ακτή Χουαμουάλ, μέσα στο νερό και περιτριγυρισμένο από αίματα. Αμέσως ειδοποίησαν τους αρμόδιους που κατέφθασαν στο σημείο.
Εκεί όμως ξεκινάει και το πρόβλημά τους γιατί κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά σε τι ζώο ανήκει το κουφάρι αυτό.
Ορισμένοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για μια τεράστια φάλαινα, άλλοι πως πρόκειται για ένα γιγαντιο καλαμάρι, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν ότι είναι το κουφάρι από ένα... θαλάσσιο τέρας.