Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Προωθούν και την ανθρωποφαγία; Το νέο κλιπ «έκπληξη» της Katy Perry


«Bon Appetit» λέγεται το τραγούδι αλλά μη φανταστείτε όμορφες συνταγές απλά ένα μαγειρεμένο σώμα….

Μετά από τα πολλά δημοσιεύματα για κρυμμένα μυνήματα της εποχής που ζούμε και των γεγονότων που «τυχαίως» συμβαίνουν – από την πτώση των δίδυμων πύργων μέχρι την εδραίωση μία νέας εποχής όπως την αποκαλούν – συνεχώς μας προετοιμάζουν για «καινούργιες» μεθόδους.
Πλέον είναι της μόδας – λοιπόν – και όποια νέα αρρώστεια σκέφτονται για να εκτροχιάσουν την παραδοσιακή υγιή κοινωνία – όση μας έχει απομείνει τέλος πάντων.
Η διάσημη τραγουδίστρια παρουσίασε ένα κάπως ανατριχιαστικό και προκλητικο βίντεο, στο οποίο συμμετέχουν και οι Migos. Στο νέο λίγο… αρρωστημένο βιντεοκλίπ βλέπουμε την Katy να κυλιέται σε αλεύρι, ενώ σεφ της κάνουν μασάζ και μετά πλάθουν το κορμί της σας ζυμάρι.
Μετά βλέπουμε τη Katy να βράζει με ζωμό σε κατσαρόλα, να σερβίερεται ως γεύμα, πάνω σε ένα πλατό σε ένα κλαμπ και μετά να σηκώνεται και να κάνει pole dancing.
Το βίντεο κλείνει με μια πίτα που έχει μέσα και ένα ανθρώπινο πόδι… Καλή σας όρεξη!