Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

«Ε Ξ Ο Χ Α» ! «Υπάλληλοι προτρέπουν μετανάστες, να MHN πάρουν (!) τα απορριπτικά έγγραφα ασύλου και να …ε ξ α φ α ν ι σ θ ο ύ ν »!!!


Σχετική εικόνα

«Ε Ξ Ο Χ Α» ! «Υπάλληλοι προτρέπουν μετανάστες, να MHN πάρουν (!) τα απορριπτικά έγγραφα ασύλου και να …ε ξ α φ α ν ι σ θ ο ύ ν »!!!
ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΜΗΠΩΣ ΝΑ «ΣΤΑΛΟΥΝ» ΤΑΧΙΣΤΑ, ΣΤΟ …ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ;
ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ…

Το προ μηνών δημοσίευμα του ιστολογίου ‘politischios.gr’, ότι στην Χίο παραμένουν εγκλωβισμένοι δεκάδες μετανάστες παρότι έχουν βγει τα απορριπτικά έγγραφα ασύλου τους, έρχεται να επιβεβαιώσει η καταγγελία μεταναστών στον Χιώτη Δικηγόρο Κώστα Βεργίνα, ότι υπάλληλοι συγκεκριμένης υπηρεσίας, προέτρεψαν μετανάστες να ΜΗΝ λάβουν το απορριπτικό έγγραφο ασύλου (!) αφού σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τους συλλάβουν!
Η καταγγελία
Όπως εξήγησε ο κ. Βεργίνας, την (παρελθούσα) Πέμπτη συναντήθηκε με μετανάστη που διαμένει σε δομή φιλοξενίας της Χίου. Ο ίδιος του ανέφερε, ότι βρίσκεται σε απόγνωση, αφού αφ΄ενός δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, αφ΄ετέρου του κατήγγειλε, ότι υπάλληλος υπηρεσίας του είπε: «Έχει απορριφθεί η αίτησή σου, αλλά φύγε τώρα (!!!) γιατί αν στην επιδώσω, θα πας «μέσα»»!
«Μη ξέροντας τι να κάνει, έψαξε να βρει δικηγόρο για να δει τι να κάνει. Όταν απορρίπτεται η προσφυγή και σε δεύτερο βαθμό, τότε οι άνθρωποι αυτοί κανονικά κρατούνται προσωρινά, είτε μέχρι να βγει η απόφαση του διοικητικού Εφετείου στην Αθήνα (αν προσφύγουν), είτε μέχρι να απελαθούν από την χώρα.
Όπως και να έχει δεν είναι λογικό και νόμιμο να συμβαίνει αυτό το πράγμα. Δεν είναι δυνατό αυτοί οι άνθρωποι να είναι σε αυτή την κατάσταση, να μη γνωρίζουν τα δικαιώματά τους, τι πρέπει να κάνουν και να είναι ελεύθεροι, ενώ οι δημόσιοι λειτουργοί γνωρίζουν ότι η αίτησή τους έχει απορριφθεί», εξήγησε ο Κώστας Βεργίνας.
Σημαντική λεπτομέρεια; Ότι ακόμα και αν αποφασιστεί η κράτησή τους, ο μόνος χώρος που μπορούν να κρατηθούν είναι τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου με δυναμικότητα περίπου 20 ατόμων…