Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

ΠΡΟΔΟΤΕΣ! O «ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ» των Panama Papers ΚΑΙ SiemenSακιας ΕΚΒΙΑΖΕΙ…


Ο υπερευνοημένος επιχειρηματίας του συστήματος εκβιάζει ότι θα μεταφέρει την έδρα της εταιρίας του στο εξωτερικό
Με περίσσιο θράσος ο Σωκράτης Κόκκαλης απειλεί να αποσύρει την Intralot από το ελληνικό Χρηματιστήριο και να μεταφέρει τη...
φορολογική έδρα της στο εξωτερικό! Ο άνθρωπος που αποτελούσε επί χρόνια έναν από τους πιο ευνοημένους επιχειρηματίες του συστήματος, ο άνθρωπος που αποκόμισε απίστευτα κέρδη μέσα από τις συμφωνίες που είχε συνάψει με το Δημόσιο και κατηγορήθηκε επανειλημμένα για εμπλοκή σε σκάνδαλα ξαφνικά εμφανίζεται δυσαρεστημένος με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η Intralot στην Ελλάδα.
Βλέποντας προφανώς ότι η κάνουλα του Δημοσίου έχει κλείσει, ο κ. Κόκκαλης ανακάλυψε αδικίες εις βάρος της εταιρίας του κατά τη χθεσινή ομιλία του στη γενική συνέλευση των μετόχων της Intralot. Μάλλον, όλα τα προηγούμενα χρόνια που οι δουλειές πήγαιναν καλά και το χρήμα προς εταιρίες σαν του πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού έρρεε άφθονο, το φορολογικό σύστημα της χώρας ήταν καλό.
Οπως είπε ο πρόεδρος του ομίλου και βασικός μέτοχος της Intralot, η αποχώρηση από το ελληνικό Χρηματιστήριο και η μεταφορά της φορολογικής έδρας της εισηγμένης εκτός Ελλάδος «είναι κάτι που δεν επιθυμούμε, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται η Intralot στην Ελλάδα θα μας αναγκάσει να το πράξουμε. Εχουμε ήδη ξεκινήσει πολύ σοβαρές συζητήσεις για να αποτυπώσουμε τις επιλογές μας, καθώς υπάρχουν πολλά φορολογικά και οικονομικά θέματα που πρέπει να εξεταστούν». Διευκρίνισε πως η αποχώρηση από το Χρηματιστήριο Αθηνών και η εισαγωγή σε μια ξένη χρηματιστηριακή αγορά θα συνοδευτεί και από αλλαγή της φορολογικής έδρας της εταιρίας.
Λονδίνο, Νέα Υόρκη
Σύμφωνα με τον κ. Κόκκαλη, για εταιρίες του μεγέθους και της δραστηριότητας της Intralot ιδανικά είναι τρία χρηματιστήρια: του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης και του Χονγκ Κονγκ. Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι δεν σκοπεύει να μεταφέρει την έδρα της εταιρίας στο Χονγκ Κονγκ, κάτι που σημαίνει ότι ως επιλογές εξετάζονται το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη.
Ο κ. Κόκκαλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τερματισμό της συνεργασίας της Intralot με τον ΟΠΑΠ, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει προηγούμενο μια ελληνική εταιρία, ηγέτις στον κλάδο της διεθνώς, τα προϊόντα και η τεχνολογία της οποίας επιλέγονται από χώρες και λοταρίες σε ΗΠΑ, Κορέα και Αυστραλία, στην Ελλάδα να αγνοείται και να επιλέγονται (σ.σ.: από τον ΟΠΑΠ) άλλοι συνεργάτες που έχουν πάρει κάποια συμβόλαια σε Εσθονία και Καταλονία.
Προφανώς, ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι ύστερα από πολλά χρόνια μονοπωλίου της εταιρίας του επελέγη κάποια άλλη για να συνεργαστεί με τον ΟΠΑΠ. Η δυσαρέσκειά του, άλλωστε, αποτυπώνεται και στην κριτική που άσκησε κατά της απόφασης αλλαγής των επικεφαλής της επιτροπής παιγνίων πέρυσι και της στάσης της σημερινής διοίκησης της επιτροπής.