Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Φοιτητής έφτιαξε βόμβα (από τα social media της Αλ Κάιντα) για να ανατινάξει σιδηροδρομικό σταθμό!


Ένοχος για την παρασκευή βόμβας μεγάλης ισχύος, με την οποία σκόπευε να τινάξει έναν σιδηροδρομικό σταθμό στο Λονδίνο, κρίθηκε ένας Βρετανός φοιτητής ονόματι Ντέιμον Σμιθ.
Ο 20χρονος ...
αναμένεται να βρεθεί για πολλά χρόνια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, καθώς το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η ανακοίνωση της ποινής του από το δικαστήριο.
Το σοκαριστικό στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι το πως κατασκευάστηκε η βόμβα. Ο νεαρός φοιτητής χρησιμοποίησε ένα ρολόι αξίας μόλις 2 λιρών και υλικά που μπορούν να βρεθούν σε οποιαδήποτε σπίτι. Ακολουθώντας τις οδηγίες από ένα βίντεο που είχε αναρτήσει στα social media η Αλ Κάιντα, με τίτλο «πώς να φτιάξεις βόμβα στην κουζίνα της μητέρας σου», ο Ντέιμον Σμιθ κατασκεύασε τη βόμβα μεγάλης ισχύος, την έβαλε στο σακίδιό του και πήγε σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου, όπου και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς πριν συλληφθεί.
Οι δικηγόροι του νεαρού αρνήθηκαν ότι έχει την οποιαδήποτε σχέση με την τζιχαντιστική τρομοκρατική οργάνωση και δήλωσαν ότι δεν είχε σκοπό να βλάψει κανέναν. Το δικαστήριο δεν δέχθηκε τις εξηγήσεις του ιδίου και τον έκρινε ένοχο για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα ευρείας κλίμακας.
Στις 20 Οκτωβρίου 2016, ο 19χρονος τότε Σμιθ, επιχείρησε να αφήσει το σακίδιό του με τα εκρηκτικά κάτω από το κάθισμα του τρένου στη γραμμή Jubilee, με το οποίο ταξίδευε προς το Κολλέγιο Χάλογουεϊ. Οι κάμερες ασφαλείας εντόπισαν την ύποπτη ενέργειά του και αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές, ενώ ακινητοποιήθηκε ο συρμός. Στο ίδιο βαγόνι υπήρχαν τουλάχιστον 10 επιβάτες, ορισμένοι εκ των οποίων αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον νεαρό.
Ο νεαρός επικαλέστηκε προβλήματα αυτισμού στο δικαστήριο και δήλωσε ότι σκοπός του ήταν να προκαλέσει λίγο καπνό, ως αστείο για τη γιορτή του Χαλογουίν. Μέσα στον σάκο του, η αστυνομία είχε βρει δύο πιστόλια και μαχαίρια, εκτός του εκρηκτικού μηχανισμού.