Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ WIKILEAKS: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΑΝ EMAIL ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !!!

Προ ημερών το Wikileaks ανήγγειλε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα χιλιάδες ηλεκτρονικά μηνύματα που αντήλλασαν τούρκοι υπουργοί του Ερντογάν πλησίον του πραξικοπήματος. Η αναγγελία της αποδέσμευσης της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είχε προκαλέσει έντονη... κινητοποίηση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που είχαν πραγματοποιήσει μαζικές ηλεκτρονικές επιθέσεις για να αποτρέψουν τις αποκαλύψεις.

Ένα σημαντικό μέρος των αποκαλύψεων, που βεβαίως δεν έλαβαν δημοσιότητα από το ελλαδικό μιντιακό κατεστημένο (μήπως πήρε τηλέφωνο ο Σαμαράς πάλι;) ήταν ότι στην ηλεκτρονική αλληλογραφία των τούρκων υπουργών υπήρχε σημαντική αναφορά στην τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, την Χρυσή Αυγή.
Συγκεκριμένα, οι τούρκοι υπουργοί είχαν ανταλλάξει αλληλογραφία σχετικά με την ηχηρή παρέμβαση των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στην τουρκοσύναξη που είχε διοργανώσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το «Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα», στο οποίο συμμετέχει και η ανθελληνική Νέα Δημοκρατία.
Με γνώμονα την εντατικοποίηση της τουρκικής προπαγάνδας στην Θράκη, αλλά και την Εθνική δράση της Χρυσής Αυγής στην περιοχή, καθίσταται σαφές ότι οι τούρκοι για πρώτη φορά συνάντησαν εμπόδιο στα σχέδια απόσχισης της Θράκης και σάστισαν. Έτσι άρχισαν να ανταλλάσουν ηλεκτρονική αλληλογραφία ενημερώνοντας ο ένας τον άλλο για την δράση της Χρυσής Αυγής που τους χαλάει τα σχέδια.
Εμείς από την πλευρά μας, να αναδημοσιεύσουμε το βίντεο και να πούμε στους τούρκους «Ξυδάκι» και να επαναλάβουμε: Όποιος αισθάνεται τούρκος, να πάει στην Τουρκία!

Οι μέρες που η δράση σας έμενε ανεμπόδιστη τελείωσαν! Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!
Τα πρωτότυπα ηλεκτρονικά μηνύματα, μέσω του Wikileaks, μπορείτε να τα βρείτε εδώ

Κώστας Αλεξανδράκης

xryshaygh.com