Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Στο ΕΣΡ για να κάθονται…! Ούτε οι 100.000 ευρώ θα φτάνουν μάλλον…Δεν φτάνουν οι 100.000 ευρώ που μεταφέρθηκαν από κωδικό σε κωδικό στα μέλη του ΕΣΡ

Δεν επαρκούν οι πιστώσεις στον προϋπολογισμό του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για την πληρωμή της μισθοδοσίας στον ...
πρόεδρο, στον αντιπρόεδρο και στα μέλη του σύμφωνα με τις typologies.gr.
Γι’ αυτό και στις αρχές Ιουνίου υπεγράφη μεταφορά κονδυλίων ύψους 100.000 ευρώ εσωτερικά, από κωδικό σε κωδικό δηλαδή, προκειμένου να πληρωθούν οι μισθοί από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2017.
Και να φανταστεί κανείς ότι όλα αυτά τα χρήματα τα παίρνουν για να… κάθονται. Μία βασική δουλειά έχει το ΕΣΡ στην παρούσα συγκυρία, να προχωρήσει στη διενέργεια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και δεν το κάνει. 
Δεν ικανοποιεί δηλαδή το χρόνιο αίτημα της κοινωνίας να πληρώσουν επιτέλους οι καναλάρχες και διαιωνίζει έτσι την παρανομία και την «αεροπειρατεία». 
Τι περιμένουν άραγε; 
Για ποιον δουλεύουν; 
Για τη διαπλοκή; 
Για τον Μητσοτάκη; 
Από την τόση απραξία θα γίνει παρεξήγηση.
Ούτε οι 100.000 ευρώ θα φτάνουν μάλλον…