Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναὶα, αποφασιστική».

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Η ΑΛΗΘΕΙΑ… Όλοι μαζί σκοτώσαμε τον 11αχρονο Μάριο εκεί στο Μενίδι…

Ασπρόπυργος, Ζεφύρι και Άνω Λιόσια απαιτούν ειδικό σχεδιασμό αστυνόμευσης
Όταν πριν χρόνια , άνοιξαν οι ασκοί της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ,το Μενίδι κατακλύστηκε από παλιννοστούντες ποντιακής καταγωγής ­ και τότε , το μεγαλύτερο πλυντήριο νομιμοποίησης παράνομων αλλοδαπών μόλις είχε αρχίσει να...
λειτουργεί. Την σκυτάλη πήραν οι μαφίες που έχουν χωρίσει την «πίτα» του εγκλήματος ….γνωστά.
Όλοι το γνώριζαν λοιπόν αυτό , ακόμα και στην Ρωσία.
Παράλληλα οι υποθέσεις διαφθοράς αστυνομικών της περιοχής, ( που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας ) , ήταν αρκετές για να ανεβάσουν το Α.Τ. Μενιδίου στις πρώτες θέσεις των διεφθαρμένων αστυνομικών Τμημάτων … τότε .
Δύο χρόνια μετά κύριε Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη , δεν «πιάνει τόπο καμία δικαιολογία «. Φταίτε και εσείς λοιπόν που δεν είδατε έως τώρα το πρόβλημα ΕΚΕΙ και δεν σας έφτασαν τα δύο χρόνια να το αντιμετωπίσετε .
Αυτό όμως θα αρθεί , μόνο όταν ΤΩΡΑ δείξετε αποτελεσματικότητα … μέσω της δημιουργίας μιας ¨εξειδικευμένης ¨ υπηρεσίας για όλη αυτήν την περιοχή στα πρότυπα των ΤΑΕ , κάτω εκεί στην Κρήτη .( σημ . χωρίς να είναι επιφορτισμένη με προανακριτικό έργο )
Φταίνε όμως και οι υπεύθυνοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που , δεν εκκαθάρισαν ( χρόνια τώρα ) τους διεφθαρμένους αστυνομικούς – που «ανεχόταν τάχα μου » μια τέτοια κατάσταση , προβάλλοντας την δικαιολογία …. δεν μπορούμε !! και , δεν έδωσαν την πραγματική εικόνα στις πολιτικές ηγεσίες του Υπουργείου . ( ηθικοί αυτουργοί εκ παραλείψεως )
Δείτε ποιοι αστυνομικοί ( και τώρα συνταξιούχοι ) μπήκαν φυλακή πριν κάποια χρόνια και βγήκαν έχοντας καταστήματα , ποιοι συνταξιούχοι ( ανθυπαστυνόμοι τότε ) έχουν Βίλες στην ευρύτερη περιοχή . Όλοι γνωρίζουμε ότι έδιναν ¨μηνιάτικο¨στους …. για να μην τους κόβουν κλήσεις κ.α
Που ήταν όμως , και οι τοπικές δημοτικές αρχές χρόνια τώρα ώστε , να προβούν στις πορείες διαμαρτυρίας όπως προχθές;
Οι πολίτες να το θυμούνται αυτό στις επόμενες Δημοτικές εκλογές . Οι κινήσεις των υποψήφιων δημάρχων στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αυτού προβλήματος , να αποτελεί εφεξής προϋπόθεση για την στήριξή τους .
Που ήταν τα ΜΜΕ όλα αυτά τα χρόνια ; Μήπως προβάλλουν τέτοια θέματα όταν και μόνο όταν , μπορούν να πλήξουν την κυβέρνηση που είναι στην εξουσία χρεώνοντας της , ανικανότητα , θίγοντας – άδικα τις περισσότερες φορές – την αστυνομία;
Για τις στρατιές όμως των ναρκομανών που σαν βγαλμένες από τον απόκοσμο των ζόμπι , αναζητούν το μοναδικό στήριγμα που τους κρατάει στην ζωή … την δόση τους , ποιος φταίει ; Όλοι μας , όλοι όσοι δεν τους πρόσεξαν όταν ήταν παιδιά , όσοι δεν τους στήριξαν αργότερα δείχνοντάς τους τον δρόμο , όσοι …όσοι ..όσοι .
Ο μικρός Μάριος ας «σταθεί » η αιτία να σωθούν εκατοντάδες άλλες ζωές , ας γίνει η αφορμή για να στήσουμε μια καλύτερη κοινωνία .
Δυστυχώς έτσι γίνεται στην Ελλάδα , πρέπει πρώτα να δούμε αίμα .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
οmada.h.policing@gmail.com

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ: ΑΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ ΡΟΜΑ