Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Η ΑΛΗΘΕΙΑ… Όλοι μαζί σκοτώσαμε τον 11αχρονο Μάριο εκεί στο Μενίδι…

Ασπρόπυργος, Ζεφύρι και Άνω Λιόσια απαιτούν ειδικό σχεδιασμό αστυνόμευσης
Όταν πριν χρόνια , άνοιξαν οι ασκοί της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ,το Μενίδι κατακλύστηκε από παλιννοστούντες ποντιακής καταγωγής ­ και τότε , το μεγαλύτερο πλυντήριο νομιμοποίησης παράνομων αλλοδαπών μόλις είχε αρχίσει να...
λειτουργεί. Την σκυτάλη πήραν οι μαφίες που έχουν χωρίσει την «πίτα» του εγκλήματος ….γνωστά.
Όλοι το γνώριζαν λοιπόν αυτό , ακόμα και στην Ρωσία.
Παράλληλα οι υποθέσεις διαφθοράς αστυνομικών της περιοχής, ( που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας ) , ήταν αρκετές για να ανεβάσουν το Α.Τ. Μενιδίου στις πρώτες θέσεις των διεφθαρμένων αστυνομικών Τμημάτων … τότε .
Δύο χρόνια μετά κύριε Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη , δεν «πιάνει τόπο καμία δικαιολογία «. Φταίτε και εσείς λοιπόν που δεν είδατε έως τώρα το πρόβλημα ΕΚΕΙ και δεν σας έφτασαν τα δύο χρόνια να το αντιμετωπίσετε .
Αυτό όμως θα αρθεί , μόνο όταν ΤΩΡΑ δείξετε αποτελεσματικότητα … μέσω της δημιουργίας μιας ¨εξειδικευμένης ¨ υπηρεσίας για όλη αυτήν την περιοχή στα πρότυπα των ΤΑΕ , κάτω εκεί στην Κρήτη .( σημ . χωρίς να είναι επιφορτισμένη με προανακριτικό έργο )
Φταίνε όμως και οι υπεύθυνοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που , δεν εκκαθάρισαν ( χρόνια τώρα ) τους διεφθαρμένους αστυνομικούς – που «ανεχόταν τάχα μου » μια τέτοια κατάσταση , προβάλλοντας την δικαιολογία …. δεν μπορούμε !! και , δεν έδωσαν την πραγματική εικόνα στις πολιτικές ηγεσίες του Υπουργείου . ( ηθικοί αυτουργοί εκ παραλείψεως )
Δείτε ποιοι αστυνομικοί ( και τώρα συνταξιούχοι ) μπήκαν φυλακή πριν κάποια χρόνια και βγήκαν έχοντας καταστήματα , ποιοι συνταξιούχοι ( ανθυπαστυνόμοι τότε ) έχουν Βίλες στην ευρύτερη περιοχή . Όλοι γνωρίζουμε ότι έδιναν ¨μηνιάτικο¨στους …. για να μην τους κόβουν κλήσεις κ.α
Που ήταν όμως , και οι τοπικές δημοτικές αρχές χρόνια τώρα ώστε , να προβούν στις πορείες διαμαρτυρίας όπως προχθές;
Οι πολίτες να το θυμούνται αυτό στις επόμενες Δημοτικές εκλογές . Οι κινήσεις των υποψήφιων δημάρχων στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αυτού προβλήματος , να αποτελεί εφεξής προϋπόθεση για την στήριξή τους .
Που ήταν τα ΜΜΕ όλα αυτά τα χρόνια ; Μήπως προβάλλουν τέτοια θέματα όταν και μόνο όταν , μπορούν να πλήξουν την κυβέρνηση που είναι στην εξουσία χρεώνοντας της , ανικανότητα , θίγοντας – άδικα τις περισσότερες φορές – την αστυνομία;
Για τις στρατιές όμως των ναρκομανών που σαν βγαλμένες από τον απόκοσμο των ζόμπι , αναζητούν το μοναδικό στήριγμα που τους κρατάει στην ζωή … την δόση τους , ποιος φταίει ; Όλοι μας , όλοι όσοι δεν τους πρόσεξαν όταν ήταν παιδιά , όσοι δεν τους στήριξαν αργότερα δείχνοντάς τους τον δρόμο , όσοι …όσοι ..όσοι .
Ο μικρός Μάριος ας «σταθεί » η αιτία να σωθούν εκατοντάδες άλλες ζωές , ας γίνει η αφορμή για να στήσουμε μια καλύτερη κοινωνία .
Δυστυχώς έτσι γίνεται στην Ελλάδα , πρέπει πρώτα να δούμε αίμα .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
οmada.h.policing@gmail.com

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ: ΑΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ ΡΟΜΑ