Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Φρικιαστική τραγωδία: Τουλάχιστον 123 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί… (ΒΙΝΤΕΟ + ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Τουλάχιστον 123 άνθρωποι έχουν καεί ζωντανοί μετά από ανατροπή πετρελαιοφόρου και διαρροή καυσίμου σε αυτοκινητόδρομο της πακιστανικής πόλης Bahawalpur.
Την εκτίμηση του...
αριθμού των θυμάτων έδωσε ο αναπληρωτής Επίτροπος Rana Mohammad Saleem Abdul.
Τουλάχιστον άλλα 100 άτομα υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα, σύμφωνα με την Express Tribune. Έχουν μεταφερθεί σε δύο τοπικά νοσοκομεία σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε ο γενικός διευθυντής διάσωσης 1122 Dr. Rizwan Naseer στο Geo TV του Πακιστάν.
Ελικόπτερα του στρατού έχουν αναπτυχθεί για να μεταφέρουν τους τραυματίες στα νοσοκομεία, σύμφωνα με τον επικεφαλής του στρατού στρατηγό Qamar Javed Bajwa.
Μετά την ανατροπή του πετρελαιοφόρου στην περιοχή Pul Paka κοντά στην εθνική οδό, οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί έσπευσαν στο όχημα για να συλλέξουν καύσιμα.
Κάποιοι κάπνιζαν, το οποίο σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές οδήγησε στην ανάφλεξη της βενζίνης και προκάλεσε την κόλαση.