Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Στά 17;;; ΑΘΛΙΟΙ! ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!!

ΑΝΩΜΑΛΙΑ, Κ Α Τ Α Ν Τ Ι Α & ΑΙΣΧΟΣ! Στά 17 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;
(Στά 17;;;
ΑΘΛΙΟΙ! ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΙΔΙΚΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΑΣ!)
Η Γενική Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Γιαννακάκη, (ξέρετε η πρώην βουλευτίνα του Κουβέλη της ΔΗΜΑΡ, η λεγόμενη ‘Ρεπούση Νο 2’, με τον σύζυγο με το πλαστό πτυχίο…)
ενημέρωσε, μέσω ‘Facebook’, σχετικά με την προώθηση του νομοσχεδίου, για την Νομική Αναγνώριση της Ταυτότητος Φύλου στην Βουλή…
Μάλιστα ανακοίνωσε, πως το όριο ηλικίας για τη διαδικασία κατέβηκε στα …17 έτη!!!
Την (ΟΛΕΘΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ!) εξέλιξη αυτή, χαιρέτησε (!) μεταξύ άλλων και η ‘Colour Youth’, τονίζοντας «ότι θα πρέπει (;) να γίνουν περαιτέρω βήματα (;) ώστε η διαδικασία να είναι προσβάσιμη στα …τρανς ανήλικα άτομα!
(ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ Α Ν Ω Μ Α Λ Ι Α Σ το ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!)
Θα «πρέπει» να αρθεί πλήρως (!!!) το ηλικιακό όριο (όπως στην «προοδευτική» Μάλτα), ή τουλάχιστον το όριο ηλικίας να κατέβει στα …16 έτη (όπως στην Ιρλανδία και στην Ολλανδία)». (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ, ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΤΟΥ …ΔΑΦΝΙΟΥ!)
Τα σχόλια δικά σας:
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΝΕΛΑΒΕ «Ε Ρ Γ Ο Λ Α Β Ι Κ Ω Σ» ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ & ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ !
ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ…
ΘΕΛΕΙ, Ή ΑΝ «ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ» ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ(…) ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ!
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ;
ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ!
ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ, ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ!
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ «ΑΓΙΟΙ» ΣΥΝΟΔΙΚΟΙ ΝΑ Ν Τ Ρ Ε Π Ο Ν Τ Α Ι!
ΠΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΩΝ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΘΙΑ!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ «Π Ν Ε Υ Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι» ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, Ή ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ …»ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ» ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ, Ή ΣΤΙΣ ΟΠΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!
ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!
ΘΛΙΒΕΡΟΤΑΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ Λ Ο Γ Ο ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ!
ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ…