Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Ο Τραμπ δεν παίζει! 18 εντάλματα σύλληψης, τα 14 για τούρκους υπηκόους!ΣΤΙΣ 4 ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 14 ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ...

 18 άτομα, μεταξύ των οποίων 14 Τούρκοι υπήκοοι, ταυτοποίησε η αστυνομία της Ουάσιγκτον ως πρωταίτιους της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκαν ειρηνικοί διαδηλωτές έξω από την τουρκική πρεσβεία κατά την επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ. Τα 4 άτομα έχουν ήδη συλληφθεί ενώ καταζητούνται άλλα 14.

ΝΕΟ ΗΧΗΤΙΚΟ «ΚΑΙΕΙ» ΤΟΝ ΣΑΛΕΜΕΝΟ «ΣΟΥΛΤΑΝΟ»….