Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Σταύρος Ζουγανέλης: Έφυγε ο Έλληνας πατέρας με τα 19 παιδιά που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες.


ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΙΒΔΗΛΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟΥ.

Πήγε να βρει την ΠΑΝΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, Βασιλική που έφερε στον κόσμο 19 υπέροχα παιδιά. Στο τέταρτο παιδί, οι γιατροί της είπαν να μην ξαναμεινει έγκυος, διότι θα πέθαινε. Αυτή, έκανε άλλα 15 παιδιά! Με όπλο την Πίστη, προσέφερε στην Ελλάδα δίνοντας μάθημα ζωής.


Την ώρα που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν ως πρότυπα πατριωτισμού, πατριδεμπόρους, πατριδοκάπηλους, φοβισμένα ανθρωπάκια που κοιτάνε μόνο το τομάρι τους και παριστάνουν τους αμπελοφιλόσοφους, αυτοί διδάσκουν τι θα πει ΠΑΤΡΙΔΑ, τι θα πει ΕΘΝΟΣ. 

Διότι χωρίς αυτούς, δεν υπάρχει ΕΘΝΟΣ.