Οργή και αγανάκτηση, μπορεί να νιώσει κανείς στο άκουσμα της είδησης, ότι ανεγκέφαλοι, λεηλάτησαν τον τάφο του 2,5 μηνών βρέφους που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, την προηγούμενη Τετάρτη 7/6/2017.

Της Χριστιάνας Γαβριήλ
Την καταγγελία, μας μετέφερε, η μητέρα του βρέφους, η οποία όπως δήλωσε στο TVONEnews.com.cy μετέβει χθες στο κοιμητήριο Χρυσελεούσης στο Στρόβολο στις 1:20 το μεσημέρι και προς έκπληξη της, είδε ότι άγνωστοι πέταξαν τα λουλούδια και τα στεφάνια, από τον τάφο του παιδιού της.
1kataggelia.jpg
Η 25χρονη κοπέλα, έβαλε τα λουλούδια πίσω και τακτοποίησε τον τάφο του παιδιού της.
Στη συνέχεια, μετά από τρεις ώρες, στο κοιμητήριο μετέβει ο αδερφός της, ο οποίος, βρήκε σπασμένο το καντήλι, του παιδιού.
2kataggelia.jpg
Όπως μας ανέφερε η μητέρα, οι άγνωστοι, δεν δίστασαν να πετάξουν εκτός των άλλων και τον σταυρό από τον τάφο του παιδιού.
Η οικογένεια, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία όπως τους ανέφερε, κάνει λόγο για κακόβουλη ενέργεια.
4kataggelia.jpg
Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν υπήρξαν ζημιές σε άλλο τάφο στο κοιμητήριο, ενώ όπως μας τόνισε η μητέρα, προέβη σε καταγγελία, και στην εκκλησιαστική επιτροπή της ενορίας της.
5kataggelia.jpg
«Δεν έχουμε με κανένα διαφορές, είναι κρίμα να πειράζουν το μωρό μου. Θέλω να το αφήσουν να αναπαυτεί η ψυχούλα του», μας ανέφερε φανερά συντετριμμένη η άτυχη μητέρα. 
7kataggelia.jpg